Hé, een nieuwe collega!

Hé, een nieuwe collega!

Wij kunnen met trots bekendmaken dat ons team vanaf deze herfst versterkt wordt door Maik Veenhuizen!
Maar wie is dan toch “die Maik”?

Nou, ik ben Maik! Maik Veenhuizen. Ik ben momenteel 26 jaar en woonachtig in de oudste stad van Nederland, Nijmegen. Na het afronden van mijn studie Sport, Gezondheid & Management in Nijmegen heb ik in het vierde studiejaar de overstap gemaakt naar Utrecht voor de Verkorte Opleiding Fysiotherapie (VOF). Tijdens deze opleiding heb ik Roel leren kennen en hier is onze samenwerking begonnen!

 

Na ook het afronden van mijn studie fysiotherapie heb ik een jaar lang in het buitenland aan verschillende projecten gewerkt. Vele landen zijn aangedaan, o.a.: Thailand, Cambodja, Vietnam, Singapore, Indonesië, Duitsland en Oostenrijk. Van ontspannen backpacken, vrijwilligerswerk tot het lesgeven in de mooiste ski- & snowboard oorden die Europa kent.

 

Naast mijn gezondheid gerelateerde studies ben ik altijd werkzaam geweest in de sectoren sport & gezondheid. Sinds 2007 ben ik werkzaam bij Fitland – Real Fitness. Hier heb ik verschillende functies bekleed, van administratief werk tot het verzorgen van groepslessen. Daarnaast ben ik nu 1,5 jaar werkzaam als fysiotherapeut, in Duitsland.

 

Na de studie fysiotherapie zijn Roel en ik altijd contact blijven houden en zo is het balletje aan het rollen gegaan t.b.v. ProBrace. Roel heeft me eerst kennis laten maken Martijn en later ook met de rest van het ProBrace team. Op dit moment ben ik onwijs blij en trots dat ik mijzelf vanaf deze herfst lid mag noemen van het ProBrace team. Heren, bedankt voor deze kans!

 

In de toekomst hoop ik met Martijn, Roel, Jetske en Johan te werken aan uw gezondheid en kwaliteit van leven!

 

Wilt u contact opnemen met Maik? Bel dan met ProBrace via 085-4011911 of e-mail naar [email protected]

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.