Wintersport steunzolen kopen? Inlegzolen voor skiën, skaten en snowboarden! Bauerfeind steunzolen - ProBrace

Bauerfeind Ski & Skate - De steunzool voor de wintersport

Skiën, snowboarden, ijshockeyen – bij veel wintersporten worden de voeten in een statische positie gedwongen. Voorkom statische belasting met Ski&Skate steunzolen. Speciaal ontwikkeld voor wintersporten!

Adviesprijs: 72,99 52,95

Tijdelijk niet voorradig
Levertijd: 1-3 werkdagen

ErgoPad® ski & skate steunzolen - Wintersport steunzolen!

De nieuwe ErgoPad ski & skate steunzool voor de wintersport ondersteunt en stabiliseert de voet in de sportschoen en verhoogt het draagcomfort.

  • De steunzoolkern (op basis van de weightflex-technologie) ondersteunt de natuurlijke torsie van de voet
  • De hielcup stabiliseert bij zijwaartse kantelbewegingen
  • De thermoregulerende bekleding houdt de voeten warm

Verbeterde dynamiek met de Ergopad ski en skate steunzolen

Vaak zijn doorgezakte voetwelvingen de oorzaak van voetproblemen – vooral bij het sporten. De kern van de ErgoPad ski & skate steunzool ondersteunt de voetwelvingen met de gepatenteerde weightflex-technologie om overbelasting te voorkomen. De kern verbetert de beweeglijkheid in de voet en zorgt ervoor dat de spieren minder snel vermoeid raken.

Perfecte controle

Voor een langdurige demping van de voeten en gewrichten is de steunzoolkern bekleed met polyurethaan. Het oppervlak van de met zachtschuim gemodelleerde inlegzolen geeft de voet de nodige steun, vooral bij zijwaartse bewegingen. De hielcup geleidt en stabiliseert de voet. Het teenstuk onder de beide kleine tenen strekt deze en vergroot zo het contactvlak tussen voetzool en steunzool en dus tussen voet en schoen voor een betere controle. Verder stimuleren en versterken de sensomotorische spots de voetspieren. Tot slot is ook de bekleding van de steunzool optimaal aangepast aan kou, want ze is thermoregulerend en houdt de voeten warm

Confectiesteunzolen worden altijd per paar verkocht! Staat uw maat er niet tussen? Neem contact met ons op, dan bestellen wij deze apart voor u. 
 

Bauerfeind
Merk: Bauerfeind
Kleur:
Maat:
Materiaal:
0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Je beoordeling toevoegen