Pijnlijke voeten bij uw favoriete balsport? Met deze zolen verminderen uw klachten! Bestel online met snelle levering - ProBrace

Bauerfeind Ergopad Ball & Racket - De steunzool voor balsporten

De ErgoPad® Ball & Racket sport inlegzool is perfect voor uw voeten en gewrichten. De heelcup geeft steun aan de hiel, de steunzool is bekleed met sensomotorische spots en de weightflex-X kern zorgt voor een optimale stabiliteit!

Adviesprijs: 72,99 52,95

Tijdelijk niet voorradig
Levertijd: 1-4 werkdagen

ErgoPad® ball & racket steunzolen

De ErgoPad® ball & racket steunzolen zijn speciaal ontworpen voor bal- en racketsporten, zoals basketbal, handbal, tennis of squash. De orthopedische steunzool ontlast de voet en het spronggewricht bij snelle stop- en draaibewegingen. De innovatieve weightflex®-kern geeft lichte ondersteuning aan de voetwelvingen en bevordert het natuurlijke afrolgedrag van de voet tijdens het bewegen. Dankzij het huidvriendelijke polyurethaan zachtschuim zijn de inlegzolen bijzonder dun, maar bieden toch een effectieve schokdemping.

Perfecte steun voor de voeten bij snelle richtingveranderingen 

  • Geeft steun aan achtervoet en spronggewricht
  • Stimuleert de voetspieren en verbetert de motorische vaardigheden
  • De bekleding is antibacterieel en dus geurwerend

Flexibel en toch stabiel: De steunzoolkern

De innovatieve kunststofkern - de weightflex-X - bestaat uit twee verschillende, vaste kunststoffen. Deze kunststofcomponenten in combinatie met de X-vorm maken de kern stabiel en tegelijkertijd flexibel. De voetwelvingen worden ondersteund zonder beperking van de natuurlijke beweeglijkheid van de voet.

Past in de meeste sportschoenen

Dankzij het dun verwerkte PU-zachtschuim heeft de ErgoPad® ball & racket een geringe hoogte en past probleemloos in de meeste schoenen voor bal- en zaalsporten.


Confectiesteunzolen worden altijd per paar verkocht! Staat uw maat er niet tussen? Neem contact met ons op, dan bestellen wij deze apart voor u.
 

Bauerfeind
Merk: Bauerfeind
Kleur:
Maat:
Materiaal:
0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Je beoordeling toevoegen