Zwangerschapsband kopen? Bestel direct - ProBrace

Zwangerschapsband online kopen? ProBrace heeft de beste zwangerschapsbanden!

Hieronder vindt u een selectie van zwangerschapsbanden. ProBrace heeft contact met verschillende leveranciers in binnen- en buitenland. Uit een breed scala van zwangerschapsbanden heeft ProBrace voor u de beste zwangerschapsbanden geselecteerd.

Advies nodig? Neem geheel vrijblijvend contact op met een specialist van ProBrace.

Zwangerschapsband online kopen? ProBrace heeft de beste zwangerschapsbanden!
×

Kleur

Materiaal

GO Medical GO Medical Zwangerschapsband

GO Medical Zwangerschapsband

Deze buikband wordt gebruikt om tijdens de zwangerschap de buik te ondersteunen. De band is in één maat verkrijgbaar en gemaakt van zeer elastisch en ademend materiaal. One size fits all!

€24,95

Bekijk en bestel
Thuasne Ortel P Bekkenband

Ortel P Bekkenband

De Thuasne Ortel P bekkengordel is gemaakt van comfortabel elastisch weefsel met extra verstevigingen. De extra spanriem zorgt voor nog meer steun wanneer u dit nodig heeft. De circulaire druk geeft verlichting van de bekkenpijn klachten.

€39,95

Bekijk en bestel
Thuasne LombaMum Lendensteun

LombaMum Lendensteun

Dé oplossing voor rug- en bekkenpijn tijdens de zwangerschap! Door de 2 verschillende banden voor ondersteuning van de buik aan de onderzijde is het mogelijk de gordel van begin tot aan het eind van de zwangerschap te dragen.

€92,99 €79,95

Bekijk en bestel
Bauerfeind SacroLoc Onderrug Brace

SacroLoc Onderrug Brace

Door de optimale steun en stabiliteit van deze rugbrace wordt de Bauerfeind SacroLoc gezien als dé brace bij rughernia’s, SI problemen en bij het ondersteunen van van de bekkengordel.

€202,95 €158,95

Bekijk en bestel
Incl. btw