Polsbandage kopen? | Bekijk het aanbod | Probrace - ProBrace

Polsbandage / Polssteun kopen? De beste polsbandages bij ProBrace

Hieronder vindt u een selectie van polsbandages en polssteunen. ProBrace heeft contact met verschillende leveranciers in binnen- en buitenland. Uit een breed scala van polsbandages heeft ProBrace voor u de beste producten geselecteerd.

Advies nodig? Neem geheel vrijblijvend contact op met een specialist van ProBrace.

Polsbandage / Polssteun kopen? De beste polsbandages bij ProBrace
×

Kleur

Materiaal

Thuasne Sport Polssteun

Sport Polssteun

De Thuasne Sport Polssteun is perfect te gebruiken bij een overbelaste pols. Het comfortabele weefsel en de eenvoudige klittenbandsluiting dragen bij aan het grote gebruikersgemak.

€19,95

Bekijk en bestel
CARE CARE Polssteun

CARE Polssteun

De CARE polssteun is een dunne polsbandage die uw pols tijdens het dagelijks leven of tijdens het sporten kan dragen ter ondersteuning van het polsgewricht.

€30,95 €14,95

Bekijk en bestel
Thuasne Sport Duimbandage / Polsbandage

Sport Duimbandage / Polsbandage

De Thuasne Sport Duimbandage: een functionele en comfortabele duim- en polsbandage in één met veerkrachtige kunststof versteviging bij de duim voor extra steun van het CMC en MCP-gewricht.

€34,95

Bekijk en bestel
Thuasne Dynastab Dual Compacte Polsbrace

Dynastab Dual Compacte Polsbrace

De Thuasne Dynastab Dual is een ideale polsbrace bij beginnende polsklachten of een verstuiking. Deze polsbrace is compact, eenvoudig in gebruik en de mate van ondersteuning is eenvoudig aan te passen middels verschillende meegeleverde baleinen.

€29,95

Bekijk en bestel
Thuasne Ligaflex Classic Polsbrace

Ligaflex Classic Polsbrace

De Thuasne Ligaflex Classic Polsbrace is een comfortabele polsspalk en ideaal bij een polsverstuiking, traumatische polsproblemen, Carpaal Tunnel Syndroom (CTS) of instabiliteit van het polsgewricht.

€35,95

Bekijk en bestel
Medspec Wrist lacer Polsbrace

Wrist lacer Polsbrace

De Wrist Lacer polsspalk is een comfortabele polsbrace en geeft optimale steun en bescherming voor het geïrriteerde polsgewricht. De brace is ideaal bij instabiliteit, peesontstekingen, arthrose, RSI en/of carpaal tunnel syndroom (CTS).

€64,95

Bekijk en bestel
Thuasne Ligaflex Manu Duimbrace / Polsspalk

Ligaflex Manu Duimbrace / Polsspalk

De Ligaflex Manu Duimbrace / Polsspalk is een duim en polsbrace in één en geeft maximale steun en bescherming. De polsbrace is ideaal bij instabiliteit, peesontstekingen, m. quervain, skiduim of bij een carpaal tunnel syndroom.

€39,95

Bekijk en bestel
Medspec Ryno Lacer Polsbrace

Ryno Lacer Polsbrace

De Med Spec Ryno Lacer Duimbrace / Polsspalk is een duim en polsbrace in één en geeft optimale steun en bescherming. Deze polsbrace is ideaal bij instabiliteit, peesontstekingen, Quervain, skiduim of een carpaal tunnel behandeling.

€64,95

Bekijk en bestel
Teyder Teyder Polsbandage Neopreen

Teyder Polsbandage Neopreen

Ondersteuning voor het polsgewricht en handwortelbeentjes zonder stugge baleinen. De unieke eigenschappen van het Teyder NEOthermik materiaal zorgen voor een beschermende en pijnverlichtende werking!

€22,95

Bekijk en bestel
Ihle Ihle Universele Undersleeve voor Polsbraces

Ihle Universele Undersleeve voor Polsbraces

Deze katoenen undersleeve wordt gedragen onder een polsbrace. Dit is wenselijk bij huidirritaties, de verdeling van drukplekken of simpelweg voor comfort. Dit product is er in één maat en te verkrijgen mèt of zonder duimstuk.

€14,95

Bekijk en bestel
Teyder Teyder Premium Polsbrace

Teyder Premium Polsbrace

De Teyder Premium Polsbrace is een anatomische, elastische en ademende polsbrace. De polsbrace bevat een PolyGel-pad, een uitneembare aluminium spalk en verwijderbare/verplaatsbare elastische band voor extra stabilisatie. Nergens goedkoper!

€39,95

Bekijk en bestel
Incl. btw

Polsbandage, polsspalk of polsbandje ook zeer effectief bij reuma

Bestel je polsbandage of polsspalk voor de pols online of kom naar één van onze aanmeetpunten

Heeft u last van uw pols en wilt u deze ontlasten tijdens het dagelijks leven of sport waarbij u uw pols vele gebruikt? Laat u adviseren en bestel uw polsbandage/polsorthese bij ProBrace. Koopt u een brace bij ProBrace dan bent u zeker van een degelijk product die uw pols voldoende ondersteuning biedt. ProBrace levert polsbandages en polsspalken voor iedere situatie en leeftijd.

 

Polsbandages die met zorg zijn geselecteerd en uitvoerig getest

De polsbandages aangeboden door ProBrace zijn door ons ervaren team geselecteerd. Met onze kennis opgedaan in ziekenhuizen, revalidatiecentra en fysiotherapiepraktijken kunnen wij u perfect van dienst zijn. Wij bieden alleen bandages aan die wetenschappelijk onderbouwd zijn of vanuit de praktijk blijken te werken.

 

Welke brace of spalk past bij uw situatie?

Niet alle polsbandages en polsspalken zijn geschikt voor uw situatie. Een polsbandage kan  uw pols op verschillende manieren ondersteunen en uw pols compleet vastzetten of juist licht ondersteunen tijdens het bewegen. Bij het gebruik van een polsbandage tijdens het sporten heeft het laatste de voorkeur. De bandages moet ondersteunen maar mag niet belemmeren in uw activiteit. Bij al onze polsbandages vindt u de ondersteuningsklasse. Deze geeft weer hoeveel ondersteuning u kunt verwachten van de geselecteerde polsbandage. Daarnaast bestaan er polsbandages die ook uw duim ondersteunen. De thuasne ligaflex manu duimbrace / polsspalk is daar een voorbeeld van.

Indien uw pols een aanzienlijk afwijkende maat heeft, dan kunt u beter een maatwerk brace laten aanmeten. Maak dan een afspraak op een van onze aanmeetlocaties. Een aantal indicaties waar polsbandages veel bij worden ingezet:

 

Polsbandage bij reuma en artrose kan heel effectief zijn

Veel mensen met slijtage / artrose of reuma in de pols gebruiken een polsbandage als hulpmiddel bij het opendraaien van potjes, huishoudelijk werk en diverse andere activiteiten. Een polsbandage kan ervoor zorgen dat uw pols niet continu overbelast raakt. Uiteraard doet u het liefst alles zonder een brace of spalk. Helaas is dat niet altijd het beste voor u en uw pols. Een kleine ondersteuning aan uw polsgewricht kan een groot verschil maken voor uw pijnklachten in het dagelijks leven.

 

Polsbandages en polsspalken worden al jaren effectief ingezet bij Carpaal Tunnel Syndroom (CTS)

Mensen die last hebben van het Carpaal Tunnel Syndroom (CTS) hebben vaak veel pijn en zijn soms zeer beperkt in het dagelijks functioneren. Het Carpaal Tunnel Syndroom wordt veroorzaakt door een beknelling van een zenuw. Deze zenuw loopt in het midden van de arm/pols (n.medianus) en loopt door een doorgang genaamd carpaal tunnel. De doorgang wordt gevormd door de handwortelbeentjes en een peesplaat tussen de muis van de pink en duim. Wanneer de doorgang te nauw is voor deze zenuw wil deze soms een beetje bekneld raken. Dit doet pijn! Het Carpaal Tunnel Syndroom (CTS) komt geregeld voor bij zwangere vrouwen. Zwangere vrouwen houden vaak meer vocht vast waardoor er een verhoogde druk kan ontstaan op de zenuw in de pols. De pols heeft rust nodig in deze situatie en daar is een polsbandage een ideaal hulpmiddel voor. De Thuasne Ligaflex classic is zeer geschikt voor het behandelen van het Carpaal Tunnel Syndroom.

 

Polsbandage bij een fractuur (breuk) of kneuzing van de pols

We spreken van een fractuur wanneer een bot gebroken is. De ernst van de breuk kan uiteenlopen van een enkele breuk tot verbrijzeling. In alle gevallen zal er een zwelling optreden en zult u ernstig belemmerd zijn in het dagelijks functioneren. Bij een polsbreuk is er breuk aanwezig van de ellepijp, het spaakbeen of beide botten in de polsregio. Soms gaat het alleen om een scheurtje in het bot, maar vaak is er verplaatsing van de losse botstukjes. Wanneer er schade aan het bot is opgetreden is er ook altijd letsel van de zogeheten weke delen, zoals pezen, spieren en eventueel vaten en zenuwen. In veel gevallen zal de breuk behandeld worden met een gipsverband. Hoeveel weken u met het gips moet lopen hangt af van de ernst van de breuk. Over het algemeen zal deze termijn tussen de 2 tot 6 weken duren. Is de breuk niet gezet dan draagt u 1 week een brace die u  over het algemeen 3-6  weken moet dragen. Deze doet u tijdens het slapen en douche uit.

 

Polsbandage, polsbandje of polsspalk bij reuma, ontstekingen en Quervain al jaren ingezet! 

Bij diverse peesontstekingen van de pols en peesirritatie worden braces ingezet. Bij Quervain zijn de pezen van de strekspier van de duim en pols ontstoken/geïrriteerd, waarbij de zijkant van de pols (duimzijde) en de gehele bovenzijde duim pijnlijk is. Hierbij kunnen roodheid en zwelling optreden in en rond het ontstoken gebied. Dit gebied heeft rust nodig om goed te kunnen herstellen. Wij adviseren u de Thuasne ligaflex manu pols spalk, deze brace wordt al jaren met groot succes bij o.a. Quervain en peesirritaties ingezet. 

 

Sport polsbandage?

Polsbandages worden veel ingezet bij het sporten. Handbal, volleybal, squash, tennis en badminton zijn sporten waarbij sportpolsbandages effectief ingezet worden. Belangrijk is dat de sportbrace slijtvast is, makkelijk gewassen kan worden en niet teveel belemmerd tijdens het uitoefenen van de sport. De merken Bauerfeind en PSB lopen voorop als het gaat om sportbraces. De PSB polsbandage en de Bauerfeind Manutrain zijn daar een goed voorbeeld van. Dynamische braces met een hoog draagcomfort.

 

Verzwakken mijn polsspieren bij het dragen van een polsbandage? 

Dat het dragen van een polsbandage leidt tot spierverzwakking is een fabel. Een brace dragen zorgt voor bescherming maar niet direct voor verzwakking van de spieren rond de pols. De meeste braces zijn functioneel ingesteld; niet-risicovolle bewegingen worden in grote mate toegestaan, waardoor de spieren rond de pols actief blijven.

 

Wanneer en hoe lang moet ik een polsbandage dragen?

Een polsbandage draagt u omdat u last heeft van uw pols en om uw pols te ontlasten. Hoe lang u het beste een polsbandage kunt dragen is afhankelijk van uw klachten en de mate van belasting van de pols. Het team van ProBrace heeft ervaring met meerdere type polsbandages geschikt voor diverse situaties. Neem contact met ons op voor gericht advies.

 

Vraag advies bij het selecteren van uw polsbandage

Via onze chat kunt u online in contact komen met een van onze ervaren medewerkers om u te laten adviseren bij het kopen van een polsbandage. ProBrace levert alleen polsbandages waar wij als specialisten achter staan. Vraag het ervaren team van ProBrace telefonisch of via de chat om advies. Wilt u graag een ander type polsbandage bestellen die niet op onze site staat, neem dan gerust contact met ons op. Bij iedere brace op onze website kunt u een maattabel terugvinden. Selecteer de juiste maat en zijde. Sommige braces zijn universeel in te zetten en zal deze optie dus ook niet zichtbaar zijn.

 

De juiste polsbandage gevonden? Plaats een bestelling! 

Hoe u een bestelling plaatst op ProBrace.nl. Nadat u de gewenste polsbrace op ProBrace.nl gevonden heeft, dient u indien mogelijk de, kleur, maat en zijde te selecteren. Vervolgens klikt u op de knop 'In winkelwagen'. Hiermee heeft u de polsbandage eenmalig toegevoegd aan uw digitale winkelwagen. Vervolgens kunt u terugkeren naar de webshop om nog een polsbandage of polsspalk te selecteren of om af te rekenen. Zodra u op 'afrekenen' klikt wordt u stapsgewijs door het 'check out' proces geleidt. Als eerste wordt aan u de gewenste verzendmethode gevraagd:

  • Verzenden
  • Ophalen
  • Rembours

Vervolgens geeft u een aantal noodzakelijke gegevens op zoals naam, adres en woonplaats. Hierna kunt u kiezen uit verschillende betalingsmogelijkheden:

  • Handmatig overboeken
  • Ideal
  • PayPal
  • Creditcard
  • Mr. Bancontact
  • Afterpay

Zodra u uw keuze heeft gemaakt wordt u gevraagd de Algemene Voorwaarden te lezen en goed te keuren. Tot op het moment dat u naar de door u gewenste beveiligde betaalomgeving gestuurd wordt is het mogelijk de inhoud van uw winkelwagen te wijzigen of de bestelling te annuleren.

Nadat u heeft betaald ontvangt u per mail een bevestiging van uw bestelling met in de bijlage het factuur  voor uw persoonlijk administratie. Eventuele antwoorden op vragen over het verzenden en/of retouneren van uw bestelde polsbandage kunt u hier vinden.