Duimbandage online kopen? ProBrace.nl - ProBrace

Duimbandage kopen? Online de beste duimbandages!

Hieronder vindt u een selectie van onze duimbandages. ProBrace heeft contact met verschillende leveranciers in binnen- en buitenland. Uit een breed scala van duimbandages heeft ProBrace voor u de beste producten geselecteerd.

Een duimbandage is over het algemeen soepeler dan een duimbrace. Waarbij een duimbrace vaak voorzien is van een aluminium balein of versteviging is dit bij een duimbandage meestal niet het geval. Wanneer u voor uw duim een ondersteuning zoekt om de druk op uw duim en/of duimbrace te verminderen kunt u prima voor een duimbandage kiezen. Wanneer u uw duim wilt immobiliseren of spalken omdat het bewegen van uw duim pijnlijk is, dan kunt u het beste kiezen voor een duimbrace.

Advies nodig? Neem geheel vrijblijvend contact op met een specialist van ProBrace.

Duimbandage kopen? Online de beste duimbandages!
×

Kleur

Materiaal

Thuasne Sport Duimbandage / Polsbandage

Sport Duimbandage / Polsbandage

De Thuasne Sport Duimbandage: een functionele en comfortabele duim- en polsbandage in één met veerkrachtige kunststof versteviging bij de duim voor extra steun van het CMC en MCP-gewricht.

€34,95

Bekijk en bestel
Zamst Sport Duimbrace Thumb Guard

Sport Duimbrace Thumb Guard

De Zamst Sport Duimbrace is een door warmte te vervormen duimbrace. Deze sluit hierdoor perfect aan en is ideaal te gebruiken tijdens sport activiteiten!

€44,95

Bekijk en bestel
Teyder Teyder Duimbandage Artrose / Reuma

Teyder Duimbandage Artrose / Reuma

Deze elastische duimbandage is hét hulpmiddel bij artrose en reuma aan pols en / of duim. Het elastische weefsel vormt zich perfect om uw hand. U ervaart direct verlichting!

€29,95

Bekijk en bestel
Thuasne Ligaflex Rhizo Duimbrace

Ligaflex Rhizo Duimbrace

De Ligaflex Rhizo Duimbrace heeft een versteviging van metaaldraad, die de duim in een niet pijnlijke positie immobiliseert. De druk die de brace geeft is goed te regelen en daardoor ideaal in geval van duimartrose.

€27,95

Bekijk en bestel
Bauerfeind RhizoLoc Duimbrace

RhizoLoc Duimbrace

Deze duimbrace wordt gebruikt voor het stabiliseren van de duim. Deze gebruikt u bij een ruptuur of verrekking van de gewrichtsband aan de binnenzijde van de duim ('skiduim'), artrose van de duim (CMC1 artrose) of andere aandoeningen aan de duim.

€49,95

Bekijk en bestel
Thuasne Ligaflex Manu Duimbrace / Polsspalk

Ligaflex Manu Duimbrace / Polsspalk

De Ligaflex Manu Duimbrace / Polsspalk is een duim en polsbrace in één en geeft maximale steun en bescherming. De polsbrace is ideaal bij instabiliteit, peesontstekingen, m. quervain, skiduim of bij een carpaal tunnel syndroom.

€39,95

Bekijk en bestel
Medspec Ryno Lacer Polsbrace

Ryno Lacer Polsbrace

De Med Spec Ryno Lacer Duimbrace / Polsspalk is een duim en polsbrace in één en geeft optimale steun en bescherming. Deze polsbrace is ideaal bij instabiliteit, peesontstekingen, Quervain, skiduim of een carpaal tunnel behandeling.

€64,95

Bekijk en bestel
Reh4Mat Reh4Mat Sport Duimbrace

Reh4Mat Sport Duimbrace

De Reh4Mat Sport Duimbrace is een lichtgewichte duimbrace bedoeld voor tijdens het sporten.. De duimbrace is voorzien van een thermovormend duimkussen dat gewrichtsschade of blessures voorkomt; ideaal voor een actief leven.

€34,95

Bekijk en bestel
Incl. btw 

Welk type duimbandage moet u kopen?

Wanneer u gaat kiezen voor een duimbandage of een duimbrace, dan moet u goed weten wat het doel van uw duimbandage is. Ondersteunen doet u met een duimbandage, immobiliseren doet u met een duimbrace. U kunt een duimbandage inzetten voor verschillende blessures, bijvoorbeeld:

  • Skiduim
  • Duimartrose
  • Duimreuma
  • Duimartritis

Welk materiaal moet ik kiezen voor mijn duimbandage?

Duimbandages zijn vaak van textiel, hierdoor zijn ze minder geschikt om te gebruiken in een natte omgeving. Dit omdat de bandage dan eerst goed moet drogen voordat deze weer gedragen kan worden, niet om smetplekken en huidwondjes te voorkomen. Wanneer u uw duim wilt ondersteunen in een vochtige omgeving, kunt u beter kiezen voor een kunststof duimbrace zoals bijvoorbeeld de Push CMCduim spalk.

Duimbandage met of zonder polssteun?

Een duimbandage kan ondersteuning geven over de pols of niet. Wanneer het bewegen / belasten van de pols pijnlijk is, is het altijd aan te raden deze ook te ondersteunen middels een duimbandage met polssteun. Ook wanneer u de duimbrace in de nacht wenst te gebruiken adviseren wij om een uitgebreide duimbandage met polssteun aan te schaffen. Wanneer u geen polsklachten heeft en overdag niet beperkt wilt zijn in uw bewegen is een duimbandage zonder polssteun voldoende.

Persoonlijk advies over uw duimbandage?

Twijfelt u tussen een bepaalde maat of duimbandage? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met een fysiotherapeut of productspecialist van ProBrace. Of kom voor vrijblijvend advies naar één van onze aanmeetlocaties in Bergambacht of Rijswijk om uw duimbandage te laten aanmeten