Bovenbeen bandage kopen? Snel, voordelig en makkelijk online bestellen bij ProBrace! - ProBrace

Bovenbeen bandage / dijbeenbandage kopen? Diverse beste kwaliteit bovenbeen bandages!

Hieronder treft u een door ProBrace geselecteerd aanbod van bovenbeen bandages aan. ProBrace heeft contact met verschillende leveranciers in binnen- en buitenland, hierdoor kan ProBrace de beste producten leveren. Komt u er niet alleen uit en heeft u advies nodig? Neem geheel vrijblijvend contact op met een specialist van ProBrace.

Een goed passende bovenbeenbandage is van groot belang om drukplekken of irritaties rond uw quadriceps en hamstrings te voorkomen. ProBrace biedt alleen de bovenbeenbandages aan waar wij als specialisten volledig achter staan. Heeft u al ervaring met een andere dijbeenbandage, maar staat deze niet op onze site? Neem dan gerust contact met ons op!

Bovenbeen bandage / dijbeenbandage kopen? Diverse beste kwaliteit bovenbeen bandages!
×

Kleur

Materiaal

Thuasne Neopreen Steunverband Bovenbeen

Neopreen Steunverband Bovenbeen

Deze bovenbeenbandage is bedoeld om preventief te dragen of bij hervatting van sportactiviteiten na een (kleine) spierblessure van de m. hamstrings / m. quadriceps. De bovenbeenbandage zit comfortabel en is bovendien zowel links als rechts te dragen.

€24,95

Bekijk en bestel
Bauerfeind MyoTrain Bovenbeenbrace

MyoTrain Bovenbeenbrace

De Bauerfeind MyoTrain Bovenbeenbandage wordt door specialisten aanbevolen bij kneuzingen, de eerste periode na een fractuur (breuk) en bij spierblessures van de m. Hamstrings en m. Quadriceps. Zowel links als rechts te dragen!

€92,95 €89,95

Bekijk en bestel
Incl. btw

Bovenbeen bandage of dijbeenbandage nodig?

Er zijn verschillende redenen om een bovenbeen bandage of dijbeenbandage te willen aanschaffen. Een bovenbeen bandage kan er voor zorgen dat u weer gemakkelijker en actiever kunt gaan bewegen.  Dit kan tijdens een blessure of juist ter preventie tegen of na een blessure. De meest voorkomende indicaties om een dijbeenbandage of bovenbeen bandage in te zetten zijn:

 

  • Hamstringblessure
  • Quadriceps ruptuur
  • Oedeem in het bovenbeen
  • Verhogen van de druk in Quadriceps
  • Beter vasculair vermogen Quadriceps tijdens inspanning

 

Bovenbeen bandage tijdens het sporten

Een bovenbeen bandage is uitermate geschikt om te gebruiken tijdens het sporten. De circulaire compressie zorgt voor minder belasting op de vliezen rondom de spieren in het bovenbeen. Vooral bij sporten waarbij grote schokgolven door het been trekken zoals bijvoorbeeld hardlopen. Daarnaast zorgt de compressie voor een verhoging van de vasculaire druk, met als gevolg een verbeterde toevoer van voedingsstoffen en afvoer van afvalstoffen. 

Persoonlijk advies voor uw bovenbeen bandage?

Twijfelt u tussen een bepaalde maat of dijbeenbandage?  Kom voor vrijblijvend advies naar één van onze aanmeetlocaties in Bergambacht of Rijswijk om uw bovenbeenbandage te laten opmeten door één van onze ervaren maatnemers! Neem geheel vrijblijvend contact op met een fysiotherapeut of productspecialist van ProBrace.