Zamst - ProBrace

Zamst

×

Kleur

Materiaal

Zamst Filmista Enkelbrace

Filmista Enkelbrace

De Zamst Filmista is de dunste (1.3 mm!) en de lichtste enkelbrace op de markt! Ideaal tijdens het sporten door haar optimale draagcomfort en maximale bewegingsvrijheid!

€55,00 €44,95

Vergelijk
Informatie
Zamst Polsbandage Zamst

Polsbandage Zamst

Eenvoudig aan te trekken polsbandage van het merk Zamst. Deze polssteun is voor mensen met instabiliteitsklachten en lichte verstuikingen. Ideaal tijdens het sporten!

€19,95

Vergelijk
Informatie
Zamst Sport Duimbrace Thumb Guard

Sport Duimbrace Thumb Guard

De Zamst Sport Duimbrace is een door warmte te vervormen duimbrace. Deze sluit hierdoor perfect aan en is ideaal te gebruiken tijdens sport activiteiten!

€44,95

Vergelijk
Informatie
Incl. btw

Zamst sportbrace kopen?

Het merk Zamst is een nieuw en revolutionair merk dat zich de laatste jaren sterk heeft ontwikkeld en onderdeel uitmaakt van de Nippon Sigmax groep uit Japan. De Nippon Sigmax groep is opgericht in 1973 en hedendaags marktleider in de Japanse orthopedische sector.

In 1993 is het merk Zamst geintroduceerd in de markt, specifiek om sportbraces te ontwikkelen. Zamst maakt hierbij gebruik van medische expertise en de R&D capaciteiten van de Nippon Sigmax groep.

'Zamst' en 'sportbraces' gaan hand-in-hand. Deze producten zijn speciaal voor de sport ontwikkeld. Heeft u dus een sportbrace nodig? Zamst is de oplossing! Zamst heeft haar volledige focus gelegd op effectieve bescherming van het houding- en bewegingsapparaat, maar probeert tevens de bewegingsvrijheid zo optimaal mogelijk te houden. Dit alles wordt gerealiseerd door zoveel mogelijk compressie toe te dienen. Als geen andere leverancier is Zamst zo succesvol als het gaat om optimale performance binnen de sport. Bij de ontwikkelinge van elk product staat de mening en de ervaring van de sporter centraal voor de verdere ontwikkeling en optimalisatie van de producten. 

De beste voorbeelden van de beste Zamst producten zijn de Zamst Filmista Enkelbrace of de Zamst Thumb Guard Duimbrace

  • Effectieve bescherming,
  • Maximale bewegingsvrijheid en
  • Een optimaal draagcomfort,
Dat is Zamst!
Nu ook via www.probrace.nl te verkrijgen!
 

Zamst, voor de sporter!


Zamst
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »