Teyder - ProBrace

Teyder

×

Kleur

Materiaal

Teyder Neopreen Kniebrace met Scharnieren

Neopreen Kniebrace met Scharnieren

De Teyder Neopreen Kniebrace met Scharnieren is hét hulpmiddel bij middelzware tot zware knieklachten. Het neopreen materiaal sluit nauwsluitend aan op uw knie, met scharnieren en banden boven en onder de knie! Nu tijdelijk erg scherp geprijsd!

€99,95 €59,95

Vergelijk
Informatie
Teyder Teyder Tennisarm Brace Tenniselleboog

Teyder Tennisarm Brace Tenniselleboog

Ontlast uw arm met de Teyder Tennisarm Brace tegen een tenniselleboog of golfarm. De druk op de pezen en spieren zorgt ervoor dat de pijn snel vermindert! Nu tijdelijk heel scherp geprijsd!

€39,95 €27,95

Vergelijk
Informatie
Teyder Neopreen Kniebrace met Baleinen

Neopreen Kniebrace met Baleinen

De Teyder Neopreen Kniebrace met Flexibele Baleinen is het ideale hulpmiddel bij lichte tot middelzware knieklachten! Geschikt voor alle soorten knieklachten! Nergens goedkoper!

€84,95 €49,95

Vergelijk
Informatie
Teyder Teyder Premium Elastische Kniebrace

Teyder Premium Elastische Kniebrace

Deze elastische compressiebrace is hét hulpmiddel voor lichte knieklachten! Bent u op zoek naar nét dat beetje extra steun? De Teyder Premium Elastische Kniebrace is de beste keuze!

€29,95

Vergelijk
Informatie
Teyder Teyder Premium Kniebrace met Flexibele Baleinen

Teyder Premium Kniebrace met Flexibele Baleinen

Deze flexibele kniebrace van Teyder is de beste allround kniebrace in ons assortiment. Deze dunne kniebrace trekt u gemakkelijk zelfstandig aan, is onzichtbaar onder kleding en bovendien momenteel zeer voordelig geprijsd!

€57,95 €34,95

Vergelijk
Informatie
Teyder Teyder Duimbrace / Polsspalk Neopreen

Teyder Duimbrace / Polsspalk Neopreen

De Teyder Neopreen Duimbrace en Polsspalk in één is een stabiele polsspalk met duim die, naadloos aansluit om uw arm. De polsspalk mag nat worden, heeft 2 uitneembare baleinen en heeft een extra strap om de pols naar wens te stabiliseren. Tijdelijk extra

€34,95

Vergelijk
Informatie
Teyder Teyder Ribbrace / Rompbandage

Teyder Ribbrace / Rompbandage

Draag deze ribbrace / rompbandage ter ondersteuning en bescherming van uw romp bij een kwetsuur aan de ribben, bij oedeemvorming van de romp en bescherming van de huid. Nergens goedkoper!

€29,95

Vergelijk
Informatie
Teyder Teyder Duimbandage Artrose / Reuma

Teyder Duimbandage Artrose / Reuma

Deze elastische duimbandage is hét hulpmiddel bij artrose en reuma aan pols en / of duim. Het elastische weefsel vormt zich perfect om uw hand. U ervaart direct verlichting!

€24,95

Vergelijk
Informatie
Teyder Teyder Enkelbrace - Open hiel

Teyder Enkelbrace - Open hiel

Zeer dunne enkelbrace met proprioceptieve en ondersteunende werking. Zeer geschikt ter revalidatie en preventie van een verstuikte enkel. Open hiel maakt de enkelbrace uitermate geschikt voor vloersporten zoals judo & turnen!

€29,95

Vergelijk
Informatie
Teyder Teyder Premium Kniebrace met Scharnieren

Teyder Premium Kniebrace met Scharnieren

De Teyder premium kniebrace met scharnieren is hét hulpmiddel voor u als u last heeft van gemiddeld tot zware knieklachten. Deze kniebrace stabiliseert uw kniegewricht, vermindert uw klachten en zorgt ervoor dat u weer pijnvrij kunt bewegen!

€59,95

Vergelijk
Informatie
Teyder Teyder Patellabrace / Patellaband

Teyder Patellabrace / Patellaband

Stabiliseer uw patella / knieschijf met de Teyder Patellabrace / Patellaband. De druk op de patellapees en de onderkant van de knieschijf zorgen voor meer stabiliteit en minder pijn. Nu tijdelijk heel scherp geprijsd!

€49,95 €29,95

Vergelijk
Informatie
Teyder Teyder Polsbandage Neopreen

Teyder Polsbandage Neopreen

Ondersteuning voor het polsgewricht en handwortelbeentjes zonder stugge baleinen. De unieke eigenschappen van het Teyder NEOthermik materiaal zorgen voor een beschermende en pijnverlichtende werking!

€17,95

Vergelijk
Informatie
Teyder Teyder Universele Kniebandage met Hot Cold Pack

Teyder Universele Kniebandage met Hot Cold Pack

Universele kniebandage geschikt voor algemene knieblessures. Bevat eenvoudige Hot & Cold Pack om blessures te behandelen. Ideaal voor sneller herstel van de knie!

€39,95

Vergelijk
Informatie
Teyder Teyder Polsbrace Neopreen

Teyder Polsbrace Neopreen

Deze polsbrace van neopreen sluit zeer goed aan om uw arm, mag volledig nat worden, is gemakkelijk met één hand aan te trekken én heeft een extra strap ter hoogte van de pols voor extra stabiliteit. Nergens goedkoper!

€29,95

Vergelijk
Informatie
Incl. btw

Teyder brace, bandage, orthese

 

Golden Line braces Teyder

De Golden Line braces van Teyder is de premium (Golden) lijn van Teyder. Deze brace lijn bevat de beste braces van het merk Teyder. Het heet niet voor niets ‘de Golden Line’! De braces zijn allemaal gemaakt van een elastisch breiwerk die zich uitstekend vormt om het gewricht. De ultieme mix tussen compressie en stabiliteit!

 

(Premium?) Kniebrace met Baleinen Teyder?

(Premium?) Kniebrace met Scharnieren Teyder?

(Premium?) Polsbrace Teyder?

(Premium?) Duimbrace / Polsspalk Teyder

 

Neothermik neopreen braces Teyder

De Neopreen brace lijn van Teyder is een geweldige nieuwe lijn braces in ons assortiment. Alle Neopreen NeoThermik Braces hebben een thermische (warmte) functie en alle neopreen braces mogen nat worden in het water. Een enorm voordeel als u deze brace in het water wenst te gebruiken of in het geval u veel zweet.

 

Neopreen kniebrace met baleinen Teyder

Van het merk Teyder gloednieuw in ons assortiment is de Kniebrace met Baleinen, een neopreen kniebrace met dubbele flexibele baleinen, bilateraal (aan beide zijden) van het kniegewricht. Deze kniebrace is gemakkelijk zelfstandig aan te doen en te plaatsen met het gat om de knieschijf heen. De stelbanden, zowel boven als onder de knie, zorgen ervoor dat deze kniebrace stevig om de knie heen zit.

 

Neopreen kniebrace met scharnieren Teyder

Bent u op zoek naar een goede stevige maar toch flexibele kniebrace met scharnieren? De Teyder scharnier kniebrace is een kniebrace gemaakt van Neopreen materiaal. Een stevig materiaal om de knie, maar toch flexibel! Warm, goed voor het kniegewricht en herstel van de knie! Stelbanden, om het kniegewricht stabiliteit te geven! Scharnieren, om ervoor te zorgen dat u uw knie wel goed kunt buigen, maar krachten van buitenaf tegengehouden worden! Kortom, een geweldige kniebrace waar wij enorm trots op zijn! Al jaren succesvol ingezet in ziekenhuis!

 

Neopreen polsbrace Teyder

De Neopreen Polsbrace van Teyder is een polsbrace gemaakt van neopreen, die u gemakkelijk zelfstandig om kan doen en in kan stellen door de klittenbandsluitingen. De strap eromheen gebruikt u om extra stabiliteit aan uw polsgewricht te geven. De balein die aan de onderzijde (palmaire zijde) van de pols is geplaatst is gemakkelijk uit de polsbrace te halen, zodat u deze ook als polsbandage kunt gebruiken.

Tip!: Gebruik de neopreen polsbrace de eerste weken met balein. Later haalt u de balein eruit en gebruikt u de Teyder neopreen polsbrace als neopreen polsbandage!

 

Neopreen duimspalk / polsbrace Teyder

Een neopreen duimspalk biedt u veel mogelijkheden. Het neopreen materiaal is stevig, maar toch soepel in gebruik. U krijgt stevigheid om pols en duim, maar het belemmert u niet in uw beweeglijkheid. Precies wat Teyder wilt bereiken, speciaal voor u! Bij deze duimspalk zit een voorgevormde balein, die aan de onderzijde van de duimspalk is geplaatst. Deze kunt u er ook eventueel uithalen. Daarnaast is er nog een zeer flexibele balein meegeleverd, die gemakkelijk zelf te plaatsen is, aan de duimzijde van de duimspalk. Komt u er niet uit? Contact dan onze klantenservice!

 

Neopreen polsbandage Teyder

Een polsbandage van neopreen plaats u makkelijk om uw duim en deze ‘wrapt’ / wikkelt u vervolgens zelf om uw pols heen. Des te strakker u deze neopreen polsbandage aantrekt, des te meer stabiliteit geeft deze aan duim en pols. Deze polsbandage van neopreen wordt geadviseerd overdag te dragen en mag ook nat worden!

 

EcoElastic braces

De EcoElastic brace lijn van Teyder is een mooie lijn braces en bandages, die zich kenmerkt door elasticiteit en compressie. Veel braces uit deze lijn hebben een hoog gehalte elasticiteit, zijn gemakkelijk zelfstandig aan te leggen en hebben veelal banden, om de mate van compressie zelf in te stellen.

 

Enkelbrace open hiel Teyder

Deze enkelbrace van Teyder is een mooie en dunne enkelbrace, waarbij de hiel open is gelaten. Dit is met name wenselijk wanneer u deze enkelbrace wenst te gebruiken bij sporten waarbij u meer grip wenst te hebben. Denk hierbij aan judo, turnen, vechtsporten, etc.

 

Duimspalk bij artrose en reuma Teyder

De Teyder duimspalk is het hulpmiddel bij artrose en reuma klachten rond pols en duim. Deze duimspalk is een eenvoudige, maar zeer effectieve duimspalk bij artrose en reuma. Veel collega’s en klanten van ons zijn razend enthousiast na gebruik van de Teyder duimspalk voor artrose en reuma! Bekijk ons tijdelijke aanbod en doe er uw voordeel mee!

 

Sportbraces Teyder

De sportlijn van Teyder is een mooie, donkere en sportieve lijn aan braces, die voorzien zijn van relatief veel siliconen materiaal, zodat deze goed gefixeerd blijven om het lichaam wanneer u gaat bewegen en eventueel transpireert.

 

Elleboog tennisarm brace Teyder

Deze tennisarm brace is een universele tennisarm brace voor de elleboog, die gemakkelijk met een hand om te doen is en in te stellen is door aan de strap te trekken. Aan de binnenkant van de tennisarm elleboog brace is een 3cm doorsnee siliconen pad geplaatst die u op de pijnlijke plek plaatst, om compressie te geven aan het spier- en peescomplex van uw onderarm. Het siliconen materiaal zorgt ervoor dat deze tennisarm brace perfect op zijn plek blijft zitten! Ook als u beweegt en zweet!

 

Patellabrace / patellaband Teyder

Een patellabrace wordt veel gebruikt bij klachten aan en rondom de knieschijf. Deze sport patellabrace is gemaakt van een huidvriendelijk materiaal en is makkelijk zelfstandig aan de onderzijde van de knieschijf te plaatsen. Bekende klachten waarbij deze patellabrace wordt geadviseerd: een Jumpersknee, Instabiliteit van de knieschijf, Patellafemorale klachten en een status na luxatie van de patella.

 

Teyder
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »