PSB - ProBrace

PSB

PSB Polsbrace PSB

Polsbrace PSB

Wanneer u last heeft van pijnlijke polsen zorgt een brace voor ondersteuning. Deze comfortabele PSB polsbrace geeft ondersteuning zonder uw bewegingsvrijheid te beperken!

€29,95

Vergelijk
Informatie
PSB PSB Patella brace

PSB Patella brace

Een patellabrace wordt gebruikt bij klachten rondom en op de knieschijf en bij klachten aan de pees onder de knieschijf. Deze brace wordt veel toegepast tijdens het sporten.

€24,95 €19,95

Vergelijk
Informatie
PSB Duimbrace PSB

Duimbrace PSB

De PSB Duimbrace voor sport is van zeer hoge kwaliteit en stabiliseert het duimgewricht. De duimbrace is zodanig ontworpen dat u geen beperking ervaart van uw handfunctie. Deze duimbrace is vervangen door de Push Sports Duimbrace.

€29,95

Vergelijk
Informatie
Incl. btw

PSB Braces

DE START IN DE JAREN ‘80

Begin jaren ’80. In het academisch ziekenhuis Maastricht buigen twee specialisten (Dr. Cees Rein van den Hoogenband en Prof. Dr. Co Greep) zich over de functionele behandeling van gewrichtsletsel. Samen zoeken ze naar een afgeleide methode van de succesvolle Coumans tapebandage om gewrichtsletsel functioneel te behandelen. Beiden zijn ervan overtuigd dat er een eenvoudiger en gebruiksvriendelijker alternatief moet zijn voor de patiënt. Hoe? Door te ontwerpen met textiel, elastische banden en verstevigingselementen. En zo werd in 1986 Nea International bv opgericht.

ONCONVENTIONEEL EN WAARDEVOL

Nu, 29 jaar later, is Nea een volle dochteronderneming van Ofa Bamberg GmbH en kenmerken we ons als een sterk groeiend bedrijf, actief op het gebied van orthopedische braces onder de merken Push Braces en PSB Sportbraces. Sterk in het creëren van onconventionele oplossingen voor de bescherming of ondersteuning van het menselijk lichaam die gezond en comfortabel bewegen mogelijk maken. Waardevol voor onze stakeholders door het bekend en beschikbaar maken van doelmatige, gebruiksvriendelijke, duurzame en verleidelijke producten. Onze producten worden vertegenwoordigd en gepromoot door een netwerk van distributeurs in ca. 30 landen over de hele wereld. Kijk op onze pagina Distributeurs voor een overzicht.

CONTINUE INNOVATIE

Hoe wij onconventionele oplossingen en waarde creëren? Ons intern ontwikkelingsteam, bestaande uit bewegingswetenschappers, bewegingstechnologen en industrieel ontwerpers, streeft continu naar productinnovatie en kwaliteit- en prestatieverbetering van onze producten. Dit interne team gecombineerd met een extern kennisnetwerk levert een mix van specialisten op die constant zoekt naar nieuwe mogelijkheden en innovaties op het gebied van orthopedische braces. Ons extern kennisnetwerk bestaat uit wetenschappers, specialisten en technici uit de orthopedische chirurgie, sportgeneeskunde en fysiotherapie. Het kennisnetwerk draagt als adviescollege nieuwe initiatieven aan en ondersteunt tijdens het ontwikkelingsproces.

KWALITEITSNORMEN

Aan de basis van kwalitatieve producten en diensten staat een gedegen bedrijfsvoering. Onze bedrijfsvoering is uitvoerig beschreven in een kwaliteitsmanagementsysteem dat zowel ISO 13485 als ISO 9001 gecertificeerd is. Met deze certificaten staan we enerzijds garant voor de ontwikkeling en productie van veilige en effectieve orthopedische braces en anderzijds voor het vermogen te blijven voldoen aan de hoogst mogelijke productkwaliteit. Sinds 1997 voldoet Nea tevens aan de voorwaarden om het (Europese) CE keurmerk te voeren. Onze drang naar innovatie en gezonde structuur van onderzoek en ontwikkeling gecombineerd met de ISO 13485 en ISO 9001 certificatie garanderen dat onze producten betrouwbaar zijn, gebaseerd op de meest recente knowhow en ervaring in de orthopedische wereld.

NIEUWE NAAM

Per juni 2017 is de productie van PSB producten gestaakt. Het merk heeft een make-over gekregen en heet voortaan 'Push Sports'. De gehele productlijn is hiermee ook vernieuwd.
PSB
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »