Ottobock - ProBrace

Ottobock

×

Kleur

Materiaal

Ottobock Acro ComforT Schouderbrace

Acro ComforT Schouderbrace

De Acro ComforT geeft stabilisatie aan de schouder en beperkt ongewenste bewegingen bij een instabiel schoudergewricht.

€129,95 €109,95

Vergelijk
Informatie
Incl. btw

Ottobock Orthesen en bandages

Al bijna 100 jaar is het de missie van Otto Bock om de onafhankelijkheid van mensen met een mobilitietsbeperking te herstellen. Otto Bock is van origine een orthopedisch bedrijf, maar de producten en hulpmiddelen varieren tegenwoordig van prothesen, braces, rolstoelen en buggy’s tot schuimen en kunststof producten voor de automotive industrie.

Geschiedenis Ottobock

Ottobock is opgericht in Duitsland in 1919 door Otto Bock, een prothesemaker. In de jaren na de eerste wereldoorlog was er veel vraag naar ortheses en prothesen. Zijn visie en entreupreneursschap stelde hem in staat om als eerste ter wereld deze producten seriematig te produceren en modulair op te bouwen. Door deze losse componenten te produceren en af te leveren bij collega prothesemakers konden zij ook sneller dan de traditionele methodes de protheses opbouwen. Op deze manier konden de oorlogsslachtoffers snel worden voorzien van hulpmiddelen. Tegenwoordig is Ottobock gevestigd op meer dan 46 locaties wereldwijd en actief in ruim 100 landen.

Innovaties

Ottobock blijft innoveren voor mensen met een beperking. Daarnaast heeft Ottobock een eigen stichting die zich inzet bij natuurrampen en ontwikkelingsprojecten daarnaast ondersteunen en sponsort Ottobock grote projecten zoals sportevenementen. Niet voor niets is Ottobock al sinds decennia officieel Partner of the Paralympic Movement. 

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Tot slot draagt Ottobock Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hoog in het vaandel. Duurzaam ondernemen, met oog voor mens, milieu en veiligheid, zorg dragen voor eerlijke producten en tewerkstelling van lokale werknemers. Kennisoverdracht en educatie op grote schaal is eveneens een prioriteit, getuige de wereldwijde Ottobock Academy en het Ottobock Science center in Berlijn wat gratis toegankelijk is voor iedereen.

Voor meer informatie over dit merk kunt u kijken op www.ottobock.nl. Komt u een artikel tegen dat niet te bestellen is? Neem dan contact met ons op en wij kunnen speciaal voor u bestellen.

 

Ottobock
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »