Ossur - ProBrace

Ossur

×

Kleur

Materiaal

Ossur Foot-up Klapvoet Orthese

Foot-up Klapvoet Orthese

De Foot-Up is een lichtgewicht enkel-voet orthese die dynamische ondersteuning geeft bij een voetheffersparese, klapvoet (dropfoot) of soortgelijke klachten waarbij de voetheffers minder effectief functioneren.

€59,95

Vergelijk
Informatie
Ossur Foot-Up Shoeless Bandage

Foot-Up Shoeless Bandage

Door middel van deze shoeless bandage wordt het mogelijk om de Foot-up brace ook zonder geveterde schoen of zelfs helemaal zonder schoen te dragen.

€32,95

Vergelijk
Informatie
Ossur Form Fit Polsbrace

Form Fit Polsbrace

De Form Fit Polsbrace van Ossur heeft de beste prijs-kwaliteitsverhouding van het moment! Zeer betaalbaar, comfortabel en duurzaam.

€29,95

Vergelijk
Informatie
Ossur Spectra Polsbrace

Spectra Polsbrace

De Össur Spectra polsbrace is ideaal bij instabiliteit, peesontstekingen, arthrose, RSI en/of carpaal tunnel syndroom. De eenvoudige sluiting en comfortabele voering maken de brace erg populair voor langdurig gebruik.

€44,99 €32,95

Vergelijk
Informatie
Ossur Foot-Up Plastic inlay

Foot-Up Plastic inlay

Wilt u niet steeds uw plastic inlay van schoen naar schoen wisselen? Bestel dan een extra inlay om in ieder paar schoenen te plaatsen.

€24,95

Vergelijk
Informatie
Ossur Unloader PF Knieschijf Brace

Unloader PF Knieschijf Brace

Patellofemorale klachten? Klachten rond de knieschijf? De unloader PF is bij uitstek de beste kniebrace voor mensen met patella klachten.

€119,95

Vergelijk
Informatie
Ossur Form Fit Enkelbrace

Form Fit Enkelbrace

Vergelijkbaar met de bekende A.S.O. enkelbrace is deze Form Fit rigide enkelbrace geschikt om de ernstig verzwikte enkel te ondersteunen. Deze brace wordt veel gebruikt na een enkelfractuur om de eerste weken na het gips de enkel te ondersteunen.

€49,95

Vergelijk
Informatie
Ossur Ossur Hielspoor Nachtspalk

Ossur Hielspoor Nachtspalk

Deze nachtspalk is een geprefabriceerde nachtspalk / nachtorthese voor de conservatieve behandeling van hielspoor en achillespees klachten.

€139,95 €99,95

Vergelijk
Informatie
Ossur Ossur Rebound Foot Up Klapvoet Brace

Ossur Rebound Foot Up Klapvoet Brace

De Rebound Foot up klapvoet brace is een orthese die gebruikt wordt voor mensen met een (partiële) voetheffersparese (de voet niet kunnen heffen). De Rebound Foot up is de nieuwe en verbeterde versie van de Ossur Foot up Orthese.

€99,95

Vergelijk
Informatie
Ossur Ossur Rebound Foot Up Shoeless Bandage Klapvoetbrace

Ossur Rebound Foot Up Shoeless Bandage Klapvoetbrace

Dit shoeless accessoire is een extra product dat past bij de Ossur Rebound Foot-up Klapvoet Brace. Dit accessoire draagt u om uw voet en bevestigt u aan de Rebound Foot-up, zodat ook uw voet geheven wordt wanneer u zonder schoenen loopt.

€49,95

Vergelijk
Informatie
Incl. btw

Össur braces, orthesen en bandages

Geschiedenis Össur

Össur  werd in 1971 opgericht in Reykjavik (Ijsland) door Össur Kristinsson, een bevlogen prothesemaker. Sindsdien heeft het bedrijf zich ontwikkeld als een van de leidende bedrijven op het gebied van productie, verkopen en ontwikkelen van niet-invasieve (niet operatief) orthopedische hulpmiddelen.

Visie Össur

Össur heeft meer dan vijfendertig jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van high-tech orthopedische hulpmiddelen om de maximale natuurlijke functies te herstellen voor mensen die dat nodig hebben. Het bedrijf is beursgenoteerd en heeft ruim 2200 medewerkers verdeeld over 18 locaties wereldwijd. Naast een ambitieuze organische groei blijft het innoveren en vastleggen van technologische vooruitgang om een leven zonder beperkingen mogelijk te maken het belangrijkste doel van Össur.

Het werkveld van Össur draait evenzeer om mensen als om producten. Hun comfort, zelfvertrouwen en revalidatie staan centraal bij Össur. Als Össur een product of dienst ontwikkelt, dan ligt de focus altijd op de patient en dat dit product iemand gaat helpen bij het opbouwen van een beter leven.
 

Producten Össur

Össur levert een groot scala aan producten, hoofdzakelijk voor de prothesiologie:

  • Knieen (ook computer gestuurd)
  • Adapters
  • Liners
  • Voeten
  • (sport)protheses

Naast de protheses heeft Össur ook een uitstekend assortiment aan ortheses / braces. De bekendste hiervan is de CTI- Custom kniebrace. Deze wereldwijd gerenommeerde kniebrace zorgt al sinds 1983 voor de bescherming van vele knieën en ligamenten. In de beginjaren vooral toegepast onder skieers en motorcrossers, maar tegenwoordig ook regelmatig te vinden in de ziekenhuizen, zowel pre- als postoperatief. In 2006 is het bedrijf achter de CTI overgenomen door Össur.

In onderstaand fragment is mooi te zien hoe de productie van een CTI kniebrace tot stand komt:

 

Maar ook met de vele OA producten (knie slijtage) zoals de OAsys en de Unloader one heeft Össur haar sporen verdiend.

Dankzij een eigen R&D afdeling en onderzoekslaboratoria kunnen constant nieuwe producten ontwerpen en getest worden. Össur staat er om bekend om te luisteren naar de klanten om hun feedback mee te nemen in de herontwerpen van bestaande ontwerpen of nieuwe producten. Daarnaast heeft Össur de Össur Academy opgericht om kennis te delen onder orthopedisch instrumentmakerijen. 

Team Össur

Om zowel internationale top atleten, maar ook recreatieve sporters met zo min mogelijk beperkingen te kunnen laten sporten heeft Össur ‘Team Össur’ opgericht. Team Össur is een elite groep van internationale atleten met een beperking. Zij worden gesponsord en dienen als voorbeeld voor alle anderen met een beperking om nooit op te geven in hun streven naar een leven zonder beperking. Meer informatie over Team Össur is hier te vinden. Daarnaast kunnen nieuwe producten getest worden op deze atleten onder de zwaarste omstandigheden.

Op ProBrace.nl bieden we alleen een selectie van de Össur producten aan, maar wij kunnen alles leveren. Mocht u een product hebben, kennen of wensen laat het ons weten! Dan kunnen wij dit product voor u specifiek bestellen!
Ossur
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »