Match-U - ProBrace

Match-U

×

Kleur

Materiaal

Match-U Warm Pants Compressiebroek

Warm Pants Compressiebroek

UITSTEKENDE PRIJS-KWALITEIT VERHOUDING. De Warm Pants geeft een goede steun en warmte tijdens het sporten. De Warm Pants is onder andere aan te raden bij hamstring- of quadriceps blessure of liespijn.

€44,95 €14,95

Vergelijk
Informatie
Match-U Thumb Spica 3-in-1 Duimbrace / Polsbrace

Thumb Spica 3-in-1 Duimbrace / Polsbrace

UITSTEKENDE PRIJS-KWALITEIT VERHOUDING. De Thumb Spica duimbrace is anatomisch gevormd en rond de duim zit een instelbare versteviging. De duim is perfecte ondersteuning bij oa. instabiliteit, artrose, de Quervain en een ski-duim

€37,95 €19,95

Vergelijk
Informatie
Match-U Armsling

Armsling

UITSTEKENDE PRIJS-KWALITEIT VERHOUDING. De armsling is erg comfortabel en door de klittenband sluiting kan de sling makkelijk op elke maat ingesteld worden.

€6,99 €6,29

Vergelijk
Informatie
Match-U Wrist Brace Polsbrace

Wrist Brace Polsbrace

De Wrist brace is een functionele pols ondersteuning en een prima preventieve ondersteuning voor sportactiviteiten. De pols ondersteuning is gemakkelijk aan te brengen en heeft een goed draagcomfort!

€34,95 €17,95

Vergelijk
Informatie
Match-U Armsling extra

Armsling extra

UITSTEKENDE PRIJS-KWALITEIT VERHOUDING. De armsling extra geeft een comfortabele ondersteuning voor de schouder en elleboog. De sling is makkelijk om te doen en heeft een extra band voor extra fixatie op het lichaam.

€14,99 €13,49

Vergelijk
Informatie
Match-U Match-U Patellabandje

Match-U Patellabandje

UITSTEKENDE PRIJS-KWALITEIT VERHOUDING. De Patella Brace heeft één uitvoering en één maat dus past altijd en kan zowel links als rechts worden gedragen. Oa. aan te raden bij chondropathie, knie pees tendinitis of een jumpers knee

€12,99 €11,69

Vergelijk
Informatie
Match-U Bekkenband

Bekkenband

UITSTEKENDE PRIJS-KWALITEIT VERHOUDING. De sacroiliac bekkenband geeft een goede steun rond de heup en het sacrum en kan worden gebruikt bij instabiliteit en symfysiolyse (zwangerschaps gerelateerde klachten).

€34,99 €31,49

Vergelijk
Informatie
Match-U Calf Support Onderbeen bandage

Calf Support Onderbeen bandage

UITSTEKENDE PRIJS-KWALITEIT VERHOUDING. De Calf Support onderbeen bandage geeft een goede steun en warmte zonder dat hinderlijk aanwezig te zijn. De Calf Support is onderandere aan te raden bij shin splints en zweepslag.

€20,99 €18,89

Vergelijk
Informatie
Match-U Wrist Support Polsbrace

Wrist Support Polsbrace

UITSTEKENDE PRIJS-KWALITEIT VERHOUDING. De Wrist support pols ondersteuning is een prima preventieve ondersteuning voor de alledaagse activiteiten/sportactiviteiten. De pols ondersteuning is gemakkelijk aan te brengen.

€19,99 €19,95

Vergelijk
Informatie
Match-U Thigh Support Bovenbeen bandage

Thigh Support Bovenbeen bandage

UITSTEKENDE PRIJS-KWALITEIT VERHOUDING. De Thigh Support bovenbeen bandage geeft een goede steun en warmte zonder dat hinderlijk aanwezig te zijn. De Thigh Support is onder andere aan te raden bij hamstring- of quadriceps blessure of preventief.

€22,99

Vergelijk
Informatie
Incl. btw

Match-u


Match-U is in de laatste jaren uitgegroeid tot een bekend merk in braces en revalidatiehulpmiddelen. Match-u levert uitsluitend confectieproducten, de reden van het succes van Match-U is de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. 

Voor meer informatie over dit merk kunt u kijken op www.matchusports.nl  Komt u op deze website een artikel tegen wat niet op ProBrace.nl te vinden is. Neem dan contact met ons, wij kunnen dit artikel speciaal voor u bestellen!


Match-U
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »