Match-U - ProBrace

Match-U

×

Kleur

Materiaal

Match-U Thumb Spica 3-in-1 Duimbrace / Polsbrace

Thumb Spica 3-in-1 Duimbrace / Polsbrace

UITSTEKENDE PRIJS-KWALITEIT VERHOUDING. De Thumb Spica duimbrace is anatomisch gevormd en rond de duim zit een instelbare versteviging. De duim is perfecte ondersteuning bij oa. instabiliteit, artrose, de Quervain en een ski-duim

€37,95 €19,95

Vergelijk
Informatie
Match-U Warm Pants Compressiebroek

Warm Pants Compressiebroek

UITSTEKENDE PRIJS-KWALITEIT VERHOUDING. De Warm Pants geeft een goede steun en warmte tijdens het sporten. De Warm Pants is onder andere aan te raden bij hamstring- of quadriceps blessure of liespijn.

€44,95 €24,95

Vergelijk
Informatie
Match-U Wrist Brace Polsbrace

Wrist Brace Polsbrace

De Wrist brace is een functionele pols ondersteuning en een prima preventieve ondersteuning voor sportactiviteiten. De pols ondersteuning is gemakkelijk aan te brengen en heeft een goed draagcomfort!

€34,95 €17,95

Vergelijk
Informatie
Match-U Wrist Support Polsbrace

Wrist Support Polsbrace

UITSTEKENDE PRIJS-KWALITEIT VERHOUDING. De Wrist support pols ondersteuning is een prima preventieve ondersteuning voor de alledaagse activiteiten/sportactiviteiten. De pols ondersteuning is gemakkelijk aan te brengen.

€19,99 €19,95

Vergelijk
Informatie
Incl. btw

Match-u


Match-U is in de laatste jaren uitgegroeid tot een bekend merk in braces en revalidatiehulpmiddelen. Match-u levert uitsluitend confectieproducten, de reden van het succes van Match-U is de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. 

Voor meer informatie over dit merk kunt u kijken op www.matchusports.nl  Komt u op deze website een artikel tegen wat niet op ProBrace.nl te vinden is. Neem dan contact met ons, wij kunnen dit artikel speciaal voor u bestellen!


Match-U
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »