GM Medical - ProBrace

GM Medical

×

Kleur

Materiaal

GM Medical 016 Elastische Duimspalk

016 Elastische Duimspalk

De GM 016 elastische duimspalk is een ideale spalk voor instabiliteit, artritis- en artroseklachten in het duimgewricht. Door het elastische materiaal is de spalk erg comfortabel en vanwege de klittenbandsluiting makkelijk aan te trekken.

€26,95

Vergelijk
Informatie
Incl. btw

GM Medical Braces

GM Medical ontwikkelt, produceert en distribueert prothese producten, orthesen, braces, bandages, Silver Ring Splints (SRS) en zelfzorg en thuiszorg artikelen.
 
Deze producten worden uitsluitend geleverd aan professionals binnen de orthopedische industrie; orthopedisch instrumentmakers, thuiszorgwinkels, medische speciaalzaken, apotheken en therapeuten.

Patiënten en consumenten kunnen zich op deze website oriënteren. Voor het aanschaffen van onze producten verwijzen wij u naar eerder genoemde bedrijven. Deze professionals zijn dé aangewezen persoon om u te helpen de juiste keuze te maken en onze producten op de juiste manier te gebruiken.

Professionals uit de orthopedische industrie kunnen inloggen op onze website om optimaal gebruik te kunnen maken van alle mogelijkheden van deze website.

www.gmmb.nl

GM Medical