Basko - ProBrace

Basko

×

Kleur

Materiaal

Basko A.S.O. Enkelbrace

A.S.O. Enkelbrace

De A.S.O. enkelbrace zorgt voor een effectieve ondersteuning en stabiliteit rondom de enkel en wordt succesvol therapeutisch ingezet bij enkelaandoeningen en problematieken, vaak veroorzaakt door sportactiviteiten.

€69,95 €59,95

Vergelijk
Informatie
Basko Basko Strassburg Sock - Stretch Up

Basko Strassburg Sock - Stretch Up

De strassburg sock is een beproefd middel tegen hielspoor klachten. Eenvoudig in gebruik en voordelig in aanschaf!

€39,95 €34,95

Vergelijk
Informatie
Basko Elcross 138 Rugrechthouder

Elcross 138 Rugrechthouder

Bij hoge rugklachten of pijn tussen de schouderbladen zorgt een 'rugrechthouder' voor de ondersteuning en pijnverlichting. Dit hulpmiddel is eenvoudig onder kleding te dragen.

€84,95

Vergelijk
Informatie
Basko Korsethemd met Okselbeschermer - Coolmax

Korsethemd met Okselbeschermer - Coolmax

Korsethemden worden onder korsetten en romporthesen gedragen en bieden een aangenaam draagcomfort. De hemden zijn naadloos gebreid en passen zich optimaal aan de lichaamsvormen aan, zonder plooien te vormen.

€44,95

Vergelijk
Informatie
Basko Stomabandage EasyCut

Stomabandage EasyCut

De EasyCut Stomabandage is een betaalbare stomabandage perfect voor de actieve stomadrager. Of u nu graag fietst, wandelt of tennist. Deze steunband zorgt voor een comfortabel en zeker gevoel!

€87,95

Vergelijk
Informatie
Basko Hielspoorpakket Basic

Hielspoorpakket Basic

De oplossing bij hielspoorklachten: bestel het basic hielspoorpakket met hierin een originele strassburg hielspoor sok en siliconen gelhakjes voor in de schoenen!

€54,95 €44,95

Vergelijk
Informatie
Basko Korsethemd Strapless Model

Korsethemd Strapless Model

Korsethemden worden onder korsetten en romporthesen gedragen en bieden een aangenaam draagcomfort. De hemden zijn naadloos gebreid en passen zich optimaal aan de lichaamsvormen aan, zonder plooien te vormen. Strapless model.

€39,95

Vergelijk
Informatie
Basko HydroActive Stomabandage

HydroActive Stomabandage

De Stomacare HydroActive bandage wordt vooral gebruikt bij de ondersteuning van de buikwand tijdens fysiek inspannende activiteiten in en om het water. De HydroActive bandage helpt een breuk te voorkomen of een verdere ontwikkeling tegen te gaan.

€79,95

Vergelijk
Informatie
Incl. btw

Basko Healthcare - Braces en bandages

Geschiedenis Basko Healthcare B.V.

In 1936 is het bedrijf ‘Bandage en corsetindustrie Basko B.V. opgericht door dhr. D.H. Heijne. In 1958 wordt het bedrijf door de groei gedwongen te verhuizen van de Leliegracht naar de Prinsengracht in Amsterdam. In 1963 moet er alweer verhuisd worden om de verdere groei te kunnen waarborgen, het bedrijf verhuisd naar de Haspelsstraat in Amsterdam. In 1973 wordt de Duitse tak Basko Orthopädie Handelsgesellschaft mbH te Hamburg opgericht. In 1986 wordt de laatste internationale tak Basko Orthopädie Handelsgesellschaft mbH te Wenen opgericht. Uiteindelijk heeft het bedrijf Basko Healthcare B.V. in 2002 de vleugels neergestreken in het nieuwe hoofdkantoor aan de Pieter Lieftinckweg te Zaandam.

Producten

Basko Healthcare levert hoogwaardige orthopedische hulpmiddelen voor de professionele zorgsector. De  afzetmarkten van Basko zijn met name Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk. Ook worden er producten geëxporteerd naar de overige West-Europese landen en de Verenigde Staten.

Waar het leveringsprogramma vroeger hoofdzakelijk bestond uit bandages en korsetten, is het leveringsprogramma tegenwoordig samengesteld uit producten die in eigen beheer worden geproduceerd en/of van handelsrelaties komen. Dit kan variëren van:

  • Stomacare producten
  • Elastische bandagen
  • Orthesen
  • Boston Braces
Maar de meest bekende en toegepaste producten zijn de A.S.O. enkelbrace, CAMP spreidbroekje en Wrist lacer polsbrace.

Vanuit de R&D activiteiten zijn meerdere waardevolle ontwikkelingen voortgekomen.  Het belangrijkste is misschien wel het ‘MultiMotion scharnier’, maar ook andere braces en producten worden constant verbeterd en aangepast. Deze producten vinden hun weg binnen het gehele afzetgebied. Iedere afnemer kan vertrouwen op een gedegen scholingsprogramma, veelal voorzien van accreditatie. Ook wordt men ondersteund door Productspecialisten die, indien noodzakelijk, aanwezig kunnen zijn bij de productkeuze en het uiteindelijke ”afgeven” van de verzorging.

Basko Healthcare B.V. is aangesloten bij de ‘Camp Group’. Deze groep bestaat uit de vroegere licentiehouders van Camp artikelen. Deze partners produceren en distribueren de Camp orthesen en bandagen zoals voorheen.

Via www.probrace.nl is het tegenwoordig ook mogelijk voor de particulier om zelf Basko producten aan te schaffen. Ook wanneer u al reeds via het ziekenhuis of andere zorgverlener een Basko product heeft gekregen maar u wilt graag vervanging of een extra voorziening dan kunt u via Probrace.nl dit product aanschaffen.

Voor meer informatie over Basko Healthcare B.V.  kunt u kijken op www.basko.com Komt u op deze website een artikel tegen wat niet op ProBrace.nl te vinden is. Neem dan contact met ons, wij kunnen dit artikel speciaal voor u bestellen!

Basko