Een brace voor uw voet kopen? Klapvoet brace, hielspoor brace kopen. Online en van hoge kwaliteit via ProBrace - ProBrace

Voetbrace, nachtspalk of klapvoetbrace kopen?

Hieronder vindt u een selectie van voetbraces en nachtspalken. ProBrace heeft contact met verschillende leveranciers in buiten- en binnenland. Uit een breed scala aan voetbraces en nachtspalken heeft ProBrace voor u de beste producten geselecteerd.

Advies nodig? Neem geheel vrijblijvend contact op met een specialist van ProBrace.

Bekijk ook onze categorieën enkelbrace en teenbrace of zoek op klacht.

Nachtspalk hielspoor of D.E.N.S. nodig en direct online kopen?

Wanneer u last heeft van pijnlijke hielen kan dit betekenen dat u hielspoor of Fasciïtis plantaris heeft. Dit kan erg hinderlijk zijn, vooral bij het opstaan. Kenmerkend voor deze klachten is de startpijn. Om deze pijnen zoveel mogelijk te verminderen wordt vaak een conservatieve behandeling door middel van nachtspalken voorgeschreven. Tijdens deze behandeling moet u elke nacht een nachtspalk tegen hielspoor dragen gedurende enkele weken tot maanden. De nachtspalk bevorderd het herstel van de Fasciïtis plantaris of hielspoorklacht. Daarnaast zorgt de nachtspalk voor het verminderen van de startpijn direct na het opstaan.

 

Wat is het verschil tussen hielspoor en Fasciïtis plantaris?

Bij hielspoorklachten concentreren de klachten zich met name bij de aanhechting van de peesplaat onder het hielbeen, bij Fasciïtis Plantaris zijn de klachten wat meer diffuus en kunnen deze zich verspreid over de peesplaat uiten.

Gedurende de nacht ontspant de peesplaat en zal deze verkorten, daarnaast herstelt het lichaam zich in de nacht en kunnen eventuele beschadigingen aan de peesplaat zich herstellen. Het in de ochtend opnieuw oprekken van deze peesplaat door belasting zorgt voor de ‘startpijn’. Daarbij bestaat het risico dat door de belasting in de ochtend er weer nieuwe haarscheurtjes in deze peesplaat ontstaan (Fasciitis Plantaris). De blessure kan chronisch worden als deze vicieuze cirkel niet doorbroken wordt.


Onze nachtspalken zijn met zorg geselecteerd!

ProBrace selecteert alleen de beste producten, dit doen wij op basis van onze ervaring in de praktijk en onze spreekuren. Uit alle verschillende producten heeft ProBrace een selectie gemaakt van drie soorten nachtspalken:

De Strassburg sok: Deze sok is met name geschikt voor mensen die zeer bewegelijk zijn in de slaap. Het nadeel van deze sok is dat deze behoorlijk aan de tenen ‘trekt’ waardoor er krampen in de kuit kunnen ontstaan.

NOX compacte Nachtspalk: Deze nachtspalk is ook geschikt voor buikslapers. Het grote voordeel van deze spalk is de compactheid in combinatie met de rigiditeit waardoor de druk gelijkmatig verdeeld kan worden onder de bal van de voet.

UFO Nachtspalk:  De UFO of Unloading Foot Orthosis is de grootste nachtspalk die ProBrace verkoopt. Deze voet brace is eigenlijk alleen geschikt voor mensen die op hun rug of zij slapen. Het grote voordeel van dit model is juist het formaat. De druk wordt over de gehele kuit en voetplaat verdeeld.

 

Advies bij het selecteren van de juiste voet brace / nachtspalk?

ProBrace staat altijd voor haar klanten klaar en stelt kwaliteit en service voorop. Via onze chat kunt u online in contact komen met een van onze medewerkers om u te laten adviseren over het kopen of bestellen van een nachtspalk. Telefonisch of per mail kunt u ook om advies vragen, onze helpdesk staat voor u klaar! Wilt u de voet brace toch liever even passen of zien? Dan kunt u telefonisch een afspraak maken op een van onze aanmeetlocaties. Kom voor vrijblijvend advies naar één van onze aanmeetlocaties in Bergambacht, Den Haag of Rijswijk om uw voetbrace of nachtspalk te laten opmeten door één van onze ervaren maatnemers!

Een hulpmiddel of ondersteuning kopen voor uw voet die aan de hoogste eisen voldoet? 

Wij leveren alleen de beste voetbraces / nachtspalken van dit moment. ProBrace staat voor kwaliteit!

Een brace voor uw voet kopen? Voetbrace, nachtspalk, klapvoet brace, voet orthese online bestellen!

Heeft u een hulpmiddel nodig van de aller beste kwaliteit? Een goed passende brace voor uw voet is van zeer groot belang. Braces en bandages worden ook wel orthesen genoemd. ProBrace biedt alleen voetbraces en nachtspalekn aan waar wij als specialisten honderd procent achter staan. Wilt u graag een ander type voetbrace of nachtspalk die niet op onze site staat, neem dan gerust contact met ons op via de chat of telefonisch. wij zijn specialisten in ons vak! Opgeleid om braces, sportbraces en andere medische voorzieningen aan te meten. 

 

Lees meer
Ossur Foot-up Klapvoet Orthese

Foot-up Klapvoet Orthese

De Foot-Up is een lichtgewicht enkel-voet orthese die dynamische ondersteuning geeft bij een voetheffersparese, klapvoet (dropfoot) of soortgelijke klachten waarbij de voetheffers minder effectief functioneren.

€79,95 €59,95

Vergelijk
Informatie
Ossur Foot-Up Shoeless Bandage

Foot-Up Shoeless Bandage

Door middel van deze shoeless bandage wordt het mogelijk om de Foot-up brace ook zonder geveterde schoen of zelfs helemaal zonder schoen te dragen.

€32,95

Vergelijk
Informatie
Ossur Foot-Up Plastic inlay

Foot-Up Plastic inlay

Wilt u niet steeds uw plastic inlay van schoen naar schoen wisselen? Bestel dan een extra inlay en voorkom ergernissen.

€24,95

Vergelijk
Informatie
Orliman Boxia Klapvoet Foot-up Orthese

Boxia Klapvoet Foot-up Orthese

De Boxia is een lichte en dynamische bandage voor mensen met een klapvoet (drop foot). Het ergonomische ontwerp en de optionele accessoires maakt dat de Boxia één van de meest comfortabele klapvoet bandages op de markt is.

€69,95

Vergelijk
Informatie
Orliman Boxia Shoeless Klapvoet Bandage

Boxia Shoeless Klapvoet Bandage

Dankzij deze shoeless bandage wordt het mogelijk om de Boxia klapvoetbrace ook zonder geveterde schoen of zelfs helemaal zonder schoen te dragen. Let op: dit is een accessoire!

€39,95

Vergelijk
Informatie
Orliman Boxia Klapvoet Kuitbandage

Boxia Klapvoet Kuitbandage

Voor een nog hoger draagcomfort van uw Boxia klapvoetbandage is de Boxia Anti-migratie Kuitbandage ontwikkeld! Dit accessoire dient samen met de Boxia Klapvoet Foot-up Orthese gedragen te worden.

€34,95

Vergelijk
Informatie
Orliman Boxia Klapvoet Schoenbevestiging

Boxia Klapvoet Schoenbevestiging

Wilt u niet steeds uw Boxia schoenbevestiging van schoen naar schoen wisselen, of is deze simpelweg versleten? Bestel dan een extra exemplaar!

€29,95

Vergelijk
Informatie
Thuasne Hielspoor Nachtspalk

Hielspoor Nachtspalk

Deze nachtspalk is een geprefabriceerde nacht orthese voor de conservatieve / effectieve behandeling van Fasciitis Plantaris (hielspoor) en Achilles Tendinitis (achillespees ontsteking). Vandaag besteld, morgen in huis!

€54,95

Vergelijk
Informatie
Thuasne NOX Compacte Nachtspalk

NOX Compacte Nachtspalk

Bestel nu deze compacte nachtspalk! Bewezen effectief in de conservatieve behandeling van Plantair Fasciitis, hielspoor en Achilles Tendinitis. Vandaag besteld, morgen in huis!

€79,95 €59,95

Vergelijk
Informatie
NovaMed Hielspoor Sok - Strassburg Sock

Hielspoor Sok - Strassburg Sock

De Novamed hielspoor sok is een simpele en comfortabele nacht- of rustspalk, die werkt volgens het principe van langdurig lage rekspanning op het peesvlies van de voetzoolspier en de achillespees.

€47,95 €23,95

Vergelijk
Informatie
Basko Strassburg Sock - Stretch Up

Strassburg Sock - Stretch Up

De strassburg sock is een beproefd middel tegen hielspoor klachten. Eenvoudig in gebruik en voordelig in aanschaf!

€39,95 €34,95

Vergelijk
Informatie
NovaMed Voorvoetkussen met Teenring

Voorvoetkussen met Teenring

Metatarsalgie? Last van uw voet? Dit siliconen voorvoetkussen zorgt voor meer comfort, minder pijn en een sneller herstel bij een blessure aan de voorvoet. Ideaal voor mensen die klachten hebben na lang staan of lang lopen.

€14,95

Vergelijk
Informatie
NovaMed Hallux Valgus Teenbrace

Hallux Valgus Teenbrace

Last van een scheve teen of Hallux Valgus? Deze nachtspalk voor uw teen wordt gebruikt als conservatieve behandeling óf als brace hulpmiddel vóór en ná een operatie.

€24,95 €17,95

Vergelijk
Informatie
Bauerfeind Bauerfeind Valguloc Teen Brace

Bauerfeind Valguloc Teen Brace

Staat uw grote teen scheef en wijst deze richting uw kleine teen? Dan is de ValguLoc geschikt voor de correctie van deze foute positie van de grote teen. De ValguLoc is te gebruiken als een conservatieve behandeltherapie van een Hallux Valgus.

€29,95 €24,95

Vergelijk
Informatie
Basko Hielspoorpakket Basic

Hielspoorpakket Basic

De oplossing bij hielspoorklachten: bestel het basic hielspoorpakket met hierin een originele strassburg hielspoor sok en siliconen gelhakjes voor in de schoenen!

€59,95 €44,95

Vergelijk
Informatie
Thuasne Hielspoorpakket Premium

Hielspoorpakket Premium

Het Hielspoorpakket Premium bestaat uit een hielspoor nachtspalk met siliconen gelhakjes. De oplossing voor hielspoor klachten!

€69,95

Vergelijk
Informatie
Thuasne Hielspoorpakket De-Luxe

Hielspoorpakket De-Luxe

Het Hielspoor Pakket De-Luxe is het meest comfortabele pakket om een hielspoor op te lossen! Een combinatie van een NOX Nachtspalk en siliconen gelhakjes zorgen voor een spoedig herstel van uw hielklachten!

€74,95

Vergelijk
Informatie
Incl. btw