iWalk 3.0 handsfree kniekruk

Maik

Fysiotherapeut & Orthopedisch Technoloog

Nieuws

Heeft u ook zo’n hekel aan het lopen met krukken? Vanaf nu niet meer! Er is een nieuw type loopkruk ontwikkeld, waarmee u kunt lopen én uw handen vrij heeft. Een Kniekruk! Ideaal! Nooit meer pijn aan uw handen, polsen, ellebogen, schouders, rug en nek. Nooit meer ‘het plaatsen van de krukken in een hoek, waarna ze altijd omvallen’.

Normale elleboogkrukken en okselkrukken doen vaak pijn onder uw oksel of aan handen en polsen en ze zijn vaak lastig om mee te nemen en mee te lopen. Dit omdat u hier vaak op steunt, om zo uw been te ontlasten. Dit heeft helaas ook vaak zijn doorwerking naar de rest van het lichaam. Denk maar aan nekklachten en rugklachten. Erg vervelend!

Krukken Doen Pijn Iwalk


De nieuwe iWalk is een Kniekruk / loopkruk waarmee u kunt lopen zonder uw handen, polsen en oksels te gebruiken! Maar hoe dan?

Hoe werkt de iWalk 3.0 Kniekruk?

De nieuwe iWalk Kniekruk is een kruk die u onder uw knie plaatst, deze vastmaakt aan uw onderbeen en waarmee u vervolgens kunt lopen. Het mooie hieraan is dat uw handen helemaal vrij zijn en uw onderbeen, enkel en voet volledig ontlast / onbelast zijn. Kortom; de iWalk Kniekruk is dé oplossing voor alle blessures vanaf de knie naar beneden. Een super alternatief voor normale krukken, kniescooters, een scootmobiel of een rolstoel.
Kortom; de iWalk Kniekruk geeft u uw vrijheid weer terug. U kunt uw eigen onafhankelijke en functionele levensstijl weer leiden door deze Kniekruk van iWalk! Denk aan alledaagse activiteiten, zoals boodschappen doen, traplopen, de hond uitlaten, koken, naar uw werk gaan, etc. Allemaal weer mogelijk door de iWalk Kniekruk!

Probrace Iwalk 3.0 In Use

Het lopen met de iWalk Kniekruk is gemakkelijk te leren door de 3 instructievideo’s:

  1. Hoe moet ik de iWalk in elkaar zetten
  2. Hoe stel ik de iWalk in / af op mijn lichaam
  3. De iWalk 3.0 voor het eerst gebruiken

NB: Tevens vindt u deze video’s op onze productpagina van de iWalk 3.0.

Wat zijn voordelen van het gebruiken van een Loopkruk / Kniekruk, zoals de iWalk?

  • Uw handen zijn vrij, zodat u deze kunt gebruiken voor alle denkbare activiteiten,
  • Uw handen, polsen en oksels blijven vrij van druk, zodat u hier geen pijn heeft,
  • U heeft uw mobiliteit, flexibiliteit, vrijheid en actieve leefstijl weer terug,
  • U blijft uw ‘normale beenmusculatuur’ gebruiken tijdens het lopen met de iWalk. Dit gaat atrofie (het dunner worden van uw spieren) en het verlies van spierkracht tegen.

Functioneel Gebruik Iwalk

Wat zijn de afmetingen van de iWalk 3.0?

De iWalk Handsfree Kniekruk is gemakkelijk mee te nemen, in de hoek te plaatsen en aan- en uit te trekken. Dit maakt de iWalk een stuk fijner dan normale krukken. Iedereen kent het wel; zo zijn onhandig lang, ze vallen altijd om en het zijn er bovendien vaak ook nog 2. De nieuwe iWalk is er gelukkig maar één. Houd wel rekening met de afmetingen van de iWalk. Deze is stabieler, compacter in omvang, maar ook iets groter in omvang. Dit zijn de afmetingen:

Afmetingen Iwalk

Waar kan ik de iWalk 3.0 Handsfree Kniekruk online kopen?

U kunt de nieuwste Kniekruk iWalk 3.0 hier online kopen via ProBrace.nl. Wij garanderen u de beste prijs online, een goede service, antwoord op al uw vragen en bovendien een hele snelle levertijd!

Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen? Neem gerust contact op met onze klantenservice voor al uw vragen.

Vragen over dit artikel?

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, beste tips en aanbiedingen.

Ontvang marketing communicatie waarvan wij denken dat je geïnteresseerd zal zijn.

Ontvang belangrijke informatie over uw bestellingen en rekening.

Je kunt deze opties altijd aanpassen door op de uitschrijven link te klikken in de footer van de e-mails. Voor meer informatie bekijk onze algemene voorwaarden of privacybeleid.

Wat klanten over ons zeggen Trust

Bevalt goed

8 / 10

Bevalt goed

loopt prima

6 / 10

loopt prima, maar het materiaal in de achterkant gaat na verloop enorm irriteren.
Verder is het n prima product

Heel blij met deze enorme verbetering

10 / 10

De brace biedt een hele goede steun bij het lopen, terwijl ik nauwelijks merk dat ik hem aan heb. Vooral de steun voor mijn instabiele mediale knieband is geweldig. Alleen bij trappenlopen is die steun minder. Er zit een latex/rubber randje bovenin binnen de brace, die plakt aan de huid, waarvoor ik allergisch blijk te zijn en dat blaarvorming veroorzaakte. Dit afgeplakt met Medipore waardoor het nu goed gaat.

Aanrader!!

8 / 10

Fijn contact en omruilen van product ging zonder moeite

De Brache sluit perfect aan en het…

10 / 10

De Brache sluit perfect aan en het geeft een goed gevoel en de artrose pijn verminderd door het dragen en hij is makkelijk wasbaar en na 1 nacht droog

Laat een review achter