He Een Nieuwe Collega

Jelle

Bewegingstechnoloog

Nieuws

Hé, een nieuwe collega!

Wij kunnen met trots bekendmaken dat ons team vanaf deze herfst versterkt wordt door Maik Veenhuizen!
Maar wie is dan toch “die Maik”?

Nou, ik ben Maik! Maik Veenhuizen. Ik ben momenteel 26 jaar en woonachtig in de oudste stad van Nederland, Nijmegen. Na het afronden van mijn studie Sport, Gezondheid & Management in Nijmegen heb ik in het vierde studiejaar de overstap gemaakt naar Utrecht voor de Verkorte Opleiding Fysiotherapie (VOF). Tijdens deze opleiding heb ik Roel leren kennen en hier is onze samenwerking begonnen!

Na ook het afronden van mijn studie fysiotherapie heb ik een jaar lang in het buitenland aan verschillende projecten gewerkt. Vele landen zijn aangedaan, o.a.: Thailand, Cambodja, Vietnam, Singapore, Indonesië, Duitsland en Oostenrijk. Van ontspannen backpacken, vrijwilligerswerk tot het lesgeven in de mooiste ski- & snowboard oorden die Europa kent.

Naast mijn gezondheid gerelateerde studies ben ik altijd werkzaam geweest in de sectoren sport & gezondheid. Sinds 2007 ben ik werkzaam bij Fitland – Real Fitness. Hier heb ik verschillende functies bekleed, van administratief werk tot het verzorgen van groepslessen. Daarnaast ben ik nu 1,5 jaar werkzaam als fysiotherapeut, in Duitsland.

Na de studie fysiotherapie zijn Roel en ik altijd contact blijven houden en zo is het balletje aan het rollen gegaan t.b.v. ProBrace. Roel heeft me eerst kennis laten maken Martijn en later ook met de rest van het ProBrace team. Op dit moment ben ik onwijs blij en trots dat ik mijzelf vanaf deze herfst lid mag noemen van het ProBrace team. Heren, bedankt voor deze kans!

In de toekomst hoop ik met MartijnRoelJetske en Johan te werken aan uw gezondheid en kwaliteit van leven!

Wilt u contact opnemen met Maik? Bel dan met ProBrace via 085-4011911 of e-mail naar m.veenhuizen@probrace.nl

Vragen over dit artikel?

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, beste tips en aanbiedingen.

Ontvang marketing communicatie waarvan wij denken dat je geïnteresseerd zal zijn.

Ontvang belangrijke informatie over uw bestellingen en rekening.

Je kunt deze opties altijd aanpassen door op de uitschrijven link te klikken in de footer van de e-mails. Voor meer informatie bekijk onze algemene voorwaarden of privacybeleid.

Wat klanten over ons zeggen Trust

Geeft een heel goed gevoel.Past perfect

10 / 10

Geeft een heel goed gevoel.Past perfect

Zeer prettige brace

10 / 10

Fijn dat je de brace links en rechts kunt ragen. IK draag hem nu een week, zeer prettig . Makkelijk en snel aan doen, geen storend klittenband.

geeft steun!

8 / 10

geeft steun!
Het aandoen is een beetje ingewikkeld voor 90-jarigen.

Goed advies .

10 / 10

Goed advies .

Het gat bij de duim is veel te smal

2 / 10

Het gat bij de duim is veel te smal

Laat een review achter