Klapvoet brace kopen? Een brace voor een klapvoet online kopen? ProBrace! - ProBrace

Klapvoet brace kopen? Klapvoet braces als hulpmiddel bij het lopen!

Door een operatie, zenuwuitval of een trauma kunnen de voetheffers spieren (peroneus) soms (tijdelijk) minder goed werken. Het gevolg hiervan is dat u uw voet daardoor minder goed kunt heffen. Dit beïnvloedt uw looppatroon, is vermoeiend en kan er voor zorgen dat u kunt struikelen over kleine oneffenheden. Gelukkig is een klapvoetbrace of ook klapvoetbandage genoemd een perfect hulpmiddel om uw functioneren in het dagelijks leven te verbeteren. 

Lees hier ook onze blog over de klapvoet en braces voor de klapvoet.


 

Wat is een klapvoetbrace of klapvoetbandage?

Een klapvoet brace of klapvoet bandage is een hulpmiddel dat er voor zorgt dat uw voet niet gaat ‘hangen’ tijdens de zwaaifase van het looppatroon. Klapvoetbraces worden alleen ingezet bij mensen met verzwakte voetheffers. Er zijn verschillende varianten beschikbaar, van zeer eenvoudig tot zeer hightech.

Enkele voorbeelden zijn:

-       Foot-up van Ossur
-       De Boxia klapvoet brace van Orliman
-       Peroneus veer
-       Caroli veer
-       Carbon EVO

Een voorbeeld van een extreem eenvoudig maar effectieve klapvoetbrace is de Ossur Foot-Up. Dit is een bandage, geschikt voor milde voethefferspareses welke eenvoudig tussen de schoen en de enkel bevestigd kan worden. In tegenstelling tot andere producten welke in de schoen geplaatst moeten worden.

Daarnaast hoeft een Foot-Up niet aangemeten te worden door een orthopedisch instrumentmaker, maar kunt u dit heel eenvoudig zelf.
 

Contact ProBrace wanneer u twijfelt over klapvoetbraces!

Wanneer u twijfelt of een klapvoetbrace voor u de juiste oplossing is, neem dan contact op met ProBrace. Onze deskundige helpdesk staat voor u klaar om uw vragen per telefoon, mail of chat te beantwoorden. Als u de klapvoetbrace liever wilt proberen voordat u deze koopt kunt u kosteloos een afspraak maken op één van onze spreekuur locaties.
 
Lees meer
Ossur Foot-up Klapvoet Orthese

Foot-up Klapvoet Orthese

De Foot-Up is een lichtgewicht enkel-voet orthese die dynamische ondersteuning geeft bij een voetheffersparese, klapvoet (dropfoot) of soortgelijke klachten waarbij de voetheffers minder effectief functioneren.

€79,95 €59,95

Vergelijk
Informatie
Orliman Boxia Klapvoet Foot-up Orthese

Boxia Klapvoet Foot-up Orthese

De Boxia is een lichte en dynamische bandage voor mensen met een klapvoet (drop foot). Het ergonomische ontwerp en de optionele accessoires maakt dat de Boxia één van de meest comfortabele klapvoet bandages op de markt is.

€69,95

Vergelijk
Informatie
Orliman Boxia Klapvoet Kuitbandage

Boxia Klapvoet Kuitbandage

Voor een nog hoger draagcomfort van uw Boxia klapvoetbandage is de Boxia Anti-migratie Kuitbandage ontwikkeld! Dit accessoire dient samen met de Boxia Klapvoet Foot-up Orthese gedragen te worden.

€34,95

Vergelijk
Informatie
Ossur Foot-Up Shoeless Bandage

Foot-Up Shoeless Bandage

Door middel van deze shoeless bandage wordt het mogelijk om de Foot-up brace ook zonder geveterde schoen of zelfs helemaal zonder schoen te dragen.

€32,95

Vergelijk
Informatie
Ossur Foot-Up Plastic inlay

Foot-Up Plastic inlay

Wilt u niet steeds uw plastic inlay van schoen naar schoen wisselen? Bestel dan een extra inlay en voorkom ergernissen.

€24,95

Vergelijk
Informatie
Orliman Boxia Shoeless Klapvoet Bandage

Boxia Shoeless Klapvoet Bandage

Dankzij deze shoeless bandage wordt het mogelijk om de Boxia klapvoetbrace ook zonder geveterde schoen of zelfs helemaal zonder schoen te dragen. Let op: dit is een accessoire!

€39,95

Vergelijk
Informatie
Orliman Boxia Klapvoet Schoenbevestiging

Boxia Klapvoet Schoenbevestiging

Wilt u niet steeds uw Boxia schoenbevestiging van schoen naar schoen wisselen, of is deze simpelweg versleten? Bestel dan een extra exemplaar!

€29,95

Vergelijk
Informatie
Incl. btw