Instabiliteit van de enkel? Enkelbraces en enkelbandages snel en makkelijk online besteld - ProBrace

Instabiliteit enkel tijdens sport? De beste enkelbraces of enkelbandages bij een instabiliteit van uw enkel

ProBrace heeft voor u een selectie gemaakt van de beste (sport) braces en bandages bij instabiliteit klachten aan uw enkel. Bij elke brace of bandage vindt u de indicaties waarbij desbetreffende brace of bandage gedragen kan worden, een uitleg over het product, de ondersteuningsklasse en hoe u de beste maat voor u kan selecteren. Twijfelt u echter over welke brace of bandage voor uw enkel of bij uw specifieke klacht van toepassing is? Laat u dan GRATIS adviseren door een fysiotherapeut of bewegingstechnoloog van ProBrace. Dit kunt u doen door contact op te nemen via info@probrace.nl, te chatten op onze website of te bellen naar +31 (0)85 4011 911. 

 

Wat te doen bij een instabiliteit van de enkel?

Een instabiliteit van de enkel ontstaat meestal na een ernstige of herhaalde distorsie (verstuiking / verzwikking) van het desbetreffende gewricht. In dit geval het enkel gewricht. Er zijn een aantal symptomen van belang om vast te stellen dat een enkel (chronisch) instabiel is. Een van de belangrijkste symptomen is dat de enkel veelvuldig omslaat / ‘door de enkel gaan’ tijdens het sporten, wandelen of zelfs lopen. Vaak is er een te zwak spier- pees en band complex rondom de enkel aanwezig, waardoor de enkel snel omslaat. Om te voorkomen dat er vaker door de enkel wordt gegaan is het raadzaam om contact op te nemen met een specialist. Een fysiotherapeut bijvoorbeeld. Ter ondersteuning kunt u gebruik maken van enkelbraces of enkelbandages. Wetenschap heeft bewezen dat revalidatie met een enkelbrace of enkelbandage sneller en beter gaat dan zonder enkelbrace of enkelbandage *(Bron: KNGF).

Hieronder staan de beste enkelbraces en enkelbandages weergegeven die u snel en eenvoudig online kunt kopen. Heeft u echter meer behoefte aan persoonlijke ondersteuning? Neem dan contact op met ProBrace voor een geheel GRATIS advies van een specialist. Dit kan via info@probrace.nl, de online chat via www.probrace.nl of bellen naar +31 (0)85 4011 911.
 

*Waarom enkelbraces of enkelbandages kopen?

In de huidige richtlijn van het KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap voor de Fysiotherapeuten) wordt het dragen van enkelbraces en enkelbandages geadviseerd zodra de zwelling rondom het gewricht is afgenomen. U kunt de kans op volledig herstel vergroten door direct na het verdwijnen van de zwelling voor 6 weken een brace of bandage voor uw enkel te dragen. Het preventief gebruiken van enkelbraces en bandages zorgt voor een forse verlaging van de kans op een herhaald trauma. 

*Bron: www.kngf.nl
 

Waarom enkelbraces en enkelbandages kopen bij ProBrace?

ProBrace heeft een selectie gemaakt van de beste enkelbraces, enkelbandages, sport braces en sport orthesen in haar soort. ProBrace staat ook al jaren bekend als de specialist op het gebied van orthopedische hulpmiddelen. De beste braces en bandages kunt u dus het gemakkelijkst snel online kopen bij ProBrace. Bent u bij uw enkel instabiliteit dus op zoek naar de beste braces en bandages? Koop bij ProBrace of kom langs bij een van onze aanmeetlocaties. ProBrace staat u hier te woord en biedt u braces en bandages aan van de beste kwaliteit prijs verhouding. Laat u gratis en voor niets adviseren door een fysiotherapeut, bewegingstechnoloog of orthopedisch adviseur van ProBrace via de email info@probrace.nl, de online chat op www.probrace.nl of via de telefoon +31 (0)85 4011 911.

Lees meer
Zamst Filmista Enkelbrace

Filmista Enkelbrace

De Zamst Filmista is de dunste (1.3 mm!) en de lichtste enkelbrace op de markt! Ideaal tijdens het sporten door haar optimale draagcomfort en maximale bewegingsvrijheid!

€50,00 €45,00

Vergelijk
Informatie
Incl. btw