Bauerfeind Epipoint kopen? Online en snelle levering! - ProBrace

Bauerfeind EpiPoint Tenniselleboog Brace

Bauerfeind EpiPoint, de orthese voor gerichte compressie rond het ellebooggewricht. Dit zorgt ervoor dat de pijn minder wordt en de genezing wordt bevorderd.
Artikelnummer:
120 6350 1080 000
Levertijd:
1-2 werkdagen
€41,50
Incl. btw

Bauerfeind EpiPoint - Effectieve pijnbestrijding bij een tenniselleboog!

De Bauerfeind EpiPoint stabiliserende orthese helpt bij peespijn, zoals de zogenoemde tennis- of golferselleboog (Epicondylitis humeri) en soortgelijke spier- en peesaanhechtingsirritaties of -ontstekingen. In de orthese zit een elastisch drukkussen (pelotte) geïntegreerd die voor een heel precieze ontlasting van de peesaanhechting zorgt.

De orthese wordt met een klittenband vast gemaakt rond de arm. De elastische rekband maakt een traploos instelbare compressiesterkte mogelijk. Er verschijnt een rood vlak op de band als de armband te strak zit en de druk te hoog staat ingesteld. Aan de onderkant van de arm oefent de pelotte met drie noppenzones een gerichte compressie op het betreffende spiergedeelte uit. Op deze manier worden de peesaanhechtingen ontzien, wordt de stofwisseling geactiveerd en wordt de pijn in de arm verlicht. Irritaties en ontstekingen genezen op deze wijze sneller. 

Zowel rechts als links effectief 
De draaibare pelotte maakt het dragen aan linker- en rechteronderarm mogelijk. Een klein kijkvenster geeft aan voor welke kant de pelotte is ingesteld. De nauwsluitende orthese, met de binnenzijde van badstof, kan zonder enig probleem onder truien of overhemden worden gedragen.

Indicatiestellingen

  • Tennis elleboog (Epicondylitis Lateralis)
  • Golfers elleboog (Epicondylitis Medialis)
 
Ondersteuningsklasse 1

Eigenschappen en voordelen

  • Eenvoudig met 1 hand om te doen
  • Instelbare pelotte voor links en rechts
  • One size fits all

Hoe aan te meten

De EpiPoint elleboogorthese heeft één uitvoering en één maat, dus past altijd. De EpiPoint kan zowel links als rechts worden gedragen.


Kleur:
Maat:
Materiaal:
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen